Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Τροχαίο με δύο τραυματίες Ρομά – Η αστυνομία απέτρεψε επεισόδια – Δείτε βίντεο

Δημοσιεύθηκε

στις

Σύγκρουση μεταξύ ΙΧ και δικύκλου, στο οποίο επέβαιναν Ρομά, σημειώθηκε λίγο πριν από τις 8 το βράδυ της Πέμπτης στη συμβολή των οδών Μαιάνδρου και 25ης Μαρτίου στον Εύοσμο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες που επικαλείται το GRTimes, μετά το ατύχημα ακολούθησε προς στιγμήν φραστικό επεισόδιο, με άλλα άτομα Ρομά τα οποία συγκεντρώθηκαν στο σημείο και φέρονται να φώναξαν εναντίον του οδηγού του ΙΧ.

Άμεσα έσπευσαν δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ., μεταξύ άλλων αστυνομικοί της ΔΙΑΣ, προκειμένου να κατευνάσουν τα πνεύματα, αλλά και για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας και την έρευνα για τα αίτια του ατυχήματος.

Τροχαίο ατύχημα στην οδό Μαιάνδρου στον Εύοσμο (1)

Από τη σύγκρουση, που έγινε κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, τραυματίστηκαν ο οδηγός και ο συνεπιβάτης της μηχανής, οι οποίοι παρελήφθησαν από πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ, μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών και μεταφέρθηκαν στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

troxaio_evosmos_1
troxaio_evosmos_2
troxaio_evosmos_3

Στο συγκεκριμένο σημείο είχε σημειωθεί πριν από περίπου 1,5 χρόνο τροχαίο ατύχημα στο οποίο είχε εμπλακεί με το πολυτελές του αυτοκίνητο ο γνωστός τράπερ Σνικ.

GRTimes

Ροή ειδήσεων

Advertisement