Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Ακάρ: Νέες προκλητικές δηλώσεις κατά της Ελλάδας – «Πυροβόλησαν τους ψαράδες μας»

Δημοσιεύθηκε

στις

«Έχουμε σοβαρά προβλήματα με την Ελλάδα» δηλώνει ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, ανεβάζοντας κι άλλο το «θερμόμετρο» της έντασης, διαδίδοντας νέα fake news ισχυριζόμενος ότι οι Έλληνες λιμενικοί «πυροβόλησαν τους ψαράδες μας».

Όπως υποστηρίζει σε νέες του δηλώσεις, η ελληνική πλευρά είναι εκεινη που «προκαλεί μέρα και νύχτα. Κάνουν ό,τι κάνουν για εσωτερικούς πολιτικούς λόγους» ενώ στη συνέχεια αναφέρει ότι η Άγκυρα έχει προσπαθήσει να επιλύσει τις όποιες διαφορές υπάρχουν μεταξύ των δύο χωρών μέσω του διαλόγου.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Έχουμε σοβαρά προβλήματα με την Ελλάδα. Εργαζόμαστε πολύ σκληρά για την επίλυσή τους μέσω του διαλόγου. Δεν έχουμε λάβει θετική απάντηση από την Ελλάδα σε καμία από τις πρωτοβουλίες μας. Μόλις χθες παρενόχλησαν και πυροβόλησαν τους ψαράδες μας στο Αιγαίο.

Είναι η Ελλάδα που προκαλεί μέρα και νύχτα. Κάνουν ό,τι κάνουν για εσωτερικούς πολιτικούς λόγους. Δεν αφήνουμε καμία παρενόχληση εναντίον μας αναπάντητη.

Παρά τα όσα έχουν κάνει, εμείς λέμε να λύσουμε τα προβλήματα μέσω του διαλόγου.

Εμείς λέμε, πριν πέσει το χιόνι στα βουνά, ”συνέλθετε και πατήστε τα πόδια σας στο έδαφος”. Τους έχουμε προειδοποιήσει και συνεχίζουμε να τους προειδοποιούμε.

”Σταματήστε την προκλητική σας συμπεριφορά. Θέλουμε να λύσουμε τα προβλήματα ειρηνικά. Λέμε ας μιλήσουμε”. Δυστυχώς, βλέπουμε προβλήματα από την άλλη πλευρά. ”Το έχετε κάνει αυτό στην ιστορία”, τα αποτελέσματα είναι γνωστά».


Ροή ειδήσεων

Advertisement