Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Επιδεινώθηκε η υγεία του – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Δημοσιεύθηκε

στις

Σοβαρά προβλήματα υγείας αντιμετωπίζει ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, ο οποίος αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο ιδιωτικό θεραπευτήριο «Υγεία».

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο 83χρονος τέως βασιλιάς νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας εδώ και αρκετές ημέρες. Δεν είναι διασωληνωμένος, αλλά η επαφή του με το περιβάλλον είναι πολύ περιοριμένη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, σύσσωμη η οικογένειά του βρίσκεται στο πλευρό του. Τα παιδιά του, τα οποία διαμένουν σε χώρες του εξωτερικού, έχουν έρθει στην Αθήνα, ενώ επρόκειτο να φτάσουν και οι αδελφές του, Σοφία και Ειρήνη, από την Ισπανία.

Η σύζυγός του, Αννα – Μαρία και τα παιδιά τους βρίσκονται κοντά του καθημερινά, κατά τις ώρες του επισκεπτηρίου της Μονάδας.

Υπενθυμίζεται ότι είχε προσβληθεί από κορωνοϊό τον Ιανουάριο του 2022, ενώ τον Δεκέμβριο του 2021 είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο με πνευμονία.

Ο τέως βασιλιάς με τη σύζυγό του, είχαν μετακομίσει στο Κολωνάκι από το Πόρτο Χέλι, την περασμένη άνοιξη, προκειμένου να παρακολουθείται από τους γιατρούς του και να βρίσκεται κοντά στο ιδιωτικό θεραπευτήριο, στο οποίο νοσηλεύεται και σήμερα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement