Connect with us

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα (7/1)

Published

on

Κριός

Η σημερινή μέρα σου φέρνει αρκετή ανασφάλεια και το μυαλό σου δε λειτουργεί σωστά, για να κρίνεις αντικειμενικά τις καταστάσεις αλλά και τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Από την άλλη όμως, η μέρα ευνοεί τα ξεκαθαρίσματα και τις αποφάσεις που θα σε βοηθήσουν να βάλεις μια σειρά σε διάφορους τομείς που σε απασχολούν.

 

 

Ταύρος

Αφιέρωσε σήμερα περισσότερο χρόνο και προσπάθειά στα επερχόμενα σχέδιά σου. Οφείλεις να κάνεις μερικές καίριες αλλαγές και να εξετάσεις την κάθε σου κίνηση, ώστε να βαδίσεις με μεγαλύτερη σιγουριά προς την υλοποίηση των στόχων σου. Μίλησε με τους δικούς σου για όλα όσα απασχολούν το μυαλό σου και θα πάρεις την κατάλληλη βοήθεια, που θα σε ανακουφίσει ψυχολογικά.

 

Δίδυμοι

Σήμερα θα δεις θετικές εξελίξεις κυρίως σε θέματα του παρελθόντος, που παρέμεναν στάσιμα για πολύ καιρό. Εκεί που είχες αποδεχθεί πως τίποτα δεν μπορεί να γίνει, τώρα όλα αρχίζουν να κινούνται προς όφελός σου. Φυσικά αυτό δε σημαίνει ότι δε χρειάζεται να προσπαθήσεις κι εσύ για το καλύτερο.

 

Καρκίνος

Το άγχος που αισθάνεσαι τον τελευταίο καιρό σε έχει βγάλει από το πρόγραμμά σου και σε έχει οδηγήσει σε σπασμωδικές κινήσεις, που δε φέρνουν κανένα αποτέλεσμα. Αυτό το Σάββατο είναι μια καλή μέρα για να ηρεμήσεις και να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά. Έτσι, θα βάλεις ένα πρόγραμμα στις υποχρεώσεις σου και θα μπορέσεις να πάρεις αποφάσεις. Μίλησε με τα δικά σου άτομα και βρες μαζί τους ιδανικές λύσεις.

 

Λέων

Μπορεί ο ενθουσιασμός σου σήμερα να είναι μεγάλος και να θες να κάνεις τα πάντα μονομιάς, αλλά χαλάρωσε λίγο και ασχολήσου λίγο περισσότερο με τον εαυτό σου, που έχεις βάλει σε δεύτερη μοίρα το τελευταίο διάστημα. Μπορεί να είναι η κοινωνική ζωή σου γεμάτη, αλλά καλό θα είναι να βρεις λίγο χρόνο για τη δική σου ξεκούραση.

 

Παρθένος

Η σημερινή μέρα σε επηρεάζει θα δημιουργήσει κάποια προβλήματα. Θα χρειαστεί να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για να αντιμετωπίσεις οτιδήποτε κι αν παρουσιαστεί. Καλό είναι να ανοιχτείς σε νέες σκέψεις και απόψεις, για να βρεις κάποιες λύσεις.

 

Ζυγός

Δύσκολη και έντονη θα είναι η σημερινή μέρα για εσένα, με το πλανητικό σκηνικό να σε επηρεάζει άμεσα. Βάλε μπροστά τη λογική σου για να μην σε πάρει από κάτω και δώσε προσοχή στις παρορμητικές κινήσεις. Το πρόγραμμα και ο ορθολογισμός, είναι τα στοιχεία που θα σε βοηθήσουν να έχεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

 

Σκορπιός

Σήμερα είναι μια πολύ καλή μέρα που ευνοεί τα σχέδιά σου και σου δίνει τη δυνατότητα με ειλικρίνεια και αποφασιστικότητα, να διεκδικήσεις όσα θέλεις. Μην αφήσεις καμιά ευκαιρία να περάσει χωρίς να την εκμεταλλευτείς και αυτό συμπεριλαμβάνει και τις επαφές σου με κάποιους ανθρώπους.

 

Τοξότης

Μην αφήσεις τους δισταγμούς και τις φοβίες σου να καθυστερήσουν σήμερα την εξέλιξή σου. Άσε στην άκρη τη νευρικότητα και τον εγωισμό σου, γιατί μπορεί να απομακρυνθείς από ανθρώπους που σε έχουν στηρίξει και είναι αρκετά χρήσιμοι για σένα. Μην αρνηθείς το βράδυ προκλήσεις για εξόδους, που μπορούν να σου φτιάξουν τη διάθεση.

 

Αιγόκερως

Η μέρα θα σε βάλει σε αρκετές σκέψεις. Συνειδητοποιείς ότι πρέπει να αποκτήσεις μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και πειθώ. Θα αλλάξεις πολλά δεδομένα της ύπαρξής σου αμφισβητώντας τα τωρινά και με νέες βάσεις και αντιλήψεις θα πάρεις τη ζωή στα χέρια σου και θα σταματήσεις να την εγκαταλείπεις στα χέρια των άλλων.

 

Υδροχόος

Συζητήσεις, γνωριμίες και προτάσεις θα μονοπωλήσουν σήμερα το ενδιαφέρον σου, με το πλανητικό σκηνικό να σου χαρίζει έντονη δυναμικότητα. Φέρε στην επιφάνεια ζητήματα που θέλουν ξεκαθάρισμα και λύσε τα όμορφα και καλά. Απόφυγε μόνο να εκνευρίζεσαι και να τα βάζεις με άλλους, για να μην έχεις πρόβλημα. Μπορείς πάντοτε να συμβουλευτείς τους δικούς σου για ό,τι σε απασχολεί.

 

Ιχθύες

Μην προσπαθήσεις σήμερα να λύσεις τα προβλήματά σου γυρνώντας την πλάτη σου σε αυτά, χωρίς να προσπαθήσεις καν να επικοινωνήσεις ή να ακούσεις τις απόψεις τρίτων. Απόκτησε περισσότερη διαλλακτικότητα, γιατί μόνο έτσι θα ξεφύγεις τελικά από το τέλμα που προσπαθείς πάση θυσία να αποφύγεις. Ένα φλερτ ή όμορφα λόγια θα σου φτιάξουν προς το βράδυ τη διάθεσή σου.

Ροή ειδήσεων

Advertisement