Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Μητσοτάκης: Αυτά κάναμε για τους ανέργους και τους νέους το 2022

Δημοσιεύθηκε

στις

Εκτενή απολογισμό των μέτρων στήριξης που είχε λάβει η Κυβέρνηση το 2022, έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Στην ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει μεταξύ άλλων την αύξηση του κατώτατου μισθού και πολλά άλλα μέτρα.

Ο πρωθυπουργός, μεταξύ άλλων, αναφέρεται στις ρυθμίσεις που τέθηκαν σε ισχύ για τους ανέργους και τους εργαζόμενους, καθώς και για τις γυναίκες και τις νέες οικογένειες προκειμένου «να αλλάξουμε τη ζωή των πολιτών προς το καλύτερο».

Όλη η ανάρτηση του πρωθυπουργού:
«Συνήθως τις Κυριακές κάνουμε μία (το ξέρω, όχι πολύ σύντομη!) ανασκόπηση της εβδομάδας που πέρασε. Σήμερα όμως, καθώς αφήνουμε πίσω μας την περίοδο των γιορτών, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας αυτά που επιλεκτικά ξεχωρίζω από όσα έγιναν μέσα στο 2022.

Θα προσπαθήσω να είμαι όσο σύντομος μπορώ, και φυσικά δεν σκοπεύω να σας γράψω για όλα τα πεπραγμένα του 2022, αφού δεν νομίζω πως έχω το δικαίωμα να καταχραστώ σε τέτοιο βαθμό το χρόνο σας. Γι’ αυτό δεν θα σταθώ στους δείκτες της οικονομίας, στους οποίους οι επιδόσεις της Ελλάδας είναι η θετική έκπληξη στην Ευρώπη, αλλά θα εστιάσω περισσότερο στις πολιτικές υπέρ των νέων, των γυναικών και των νέων οικογενειών, στην προσπάθεια που κάνουμε να αλλάξουμε τη ζωή των πολιτών προς το καλύτερο. Ελπίζω πραγματικά να σας φανεί ενδιαφέρον.

Ροή ειδήσεων

Advertisement