Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Σεπόλια:Ξεσπά η μητέρα της 12χρονης μέσα από τη φυλακή

Δημοσιεύθηκε

στις

Μέσα από την φυλακή η μητέρα της 12χρονης στέλνει το δικό της μήνυμα για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της κόρης της.

Μετά το μήνυμα του αδελφού της 12χρονης για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της κόρης στα Σεπόλια, η μητέρα στέλνει από την φυλακή το δικό της μήνυμα.

Αξίζει να αναφερθεί πως η μητέρα βρίσκεται και η ίδια προφυλακισμένη, καθώς κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία της κόρης της.

«Όποιος μιλήσει για βιασμούς θα του διαλύσουν τη ζωή» – Συγκλονίζει ο αδερφός της 12χρονης – Το μήνυμα της μάνας από τη φυλακή
Κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Δεκατιανοί» του ΣΚΑΙ, μεταδόθηκε ένα ηχητικό μήνυμα της μητέρας που από την πρώτη στιγμή δηλώνει πως είναι αθώα και δεν γνώριζε για τον βιασμό της κόρης της.

Το μήνυμα της μητέρας
«Είμαστε μία οικογένεια βιοπαλαιστών, πολύτεκνοι, που σκοπός της ζωής μας, ήταν, είναι και θα είναι, πάντα να κάνουμε τα πάντα και ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για το μεγάλωμα και τις σωστές αξίες και βάσεις που μπορούμε να δώσουμε στα παιδιά μας.

Ζούμε την τραγικότερη κατάσταση της ζωής μας που εύχομαι να μην συμβεί σε κανένα γονιό. Εμπιστευτήκαμε τον λάθος άνθρωπο και έχουμε καταστραφεί ολοσχερώς. Πασχίζω για το καλό των παιδιών μου, δίνοντάς τους πάντα αγάπη, εμπιστοσύνη και σεβασμό. Αυτό αποδεικνύει και η μέχρι τώρα ζωή μας στη γειτονιά του Κολωνού όπως και στα σχολικά συγκροτήματα που πηγαίνουν τα παιδιά μου.

Στην υπόθεσή μου έχουν γίνει τραγικά λάθη και παραλείψεις, π.χ. στη δικογραφία έχουν μπει επιλεκτικά στοιχεία, τα πιο πολλά αθωωτικά για μένα τα έχουν παραλείψει όπως συνομιλίες με τον κατηγορούμενο Μίχο, στις οποίες δείχνω το ενδιαφέρον μου για το πού είναι και τι κάνει η κορούλα μου. Όπως και με έκπληξη διαπιστώνω ότι τα ΜΜΕ έχουν παρουσιάσει στοιχεία όπως η γνωριμία του Μίχου με τον Σοφιανίδη ήδη κατηγορούμενο, κρατήσεις σε ξενοδοχεία και airbnb που ουδέποτε έχουν μπει στη δικογραφία. Απορώ γιατί και ποιους τελικά πάνε να καλύψουν.

«Το ίδιο μου το σπλάχνο βροντοφωνάζει ότι δεν γνώριζα τίποτα»
Έχω προφυλακιστεί τη στιγμή που το ίδιο μου το σπλάχνο βροντοφωνάζει ότι δεν γνώριζα τίποτα. Εντύπωση δε, μου προκαλεί η απόφαση του εισαγγελέα που απορρίπτει την αποφυλάκισή μου και βασίζεται σε λόγους ανύπαρκτους, όπως ότι θα τελέσω νέα αδικήματα τη στιγμή που οι ίδιοι μου έχουν αφαιρέσει προσωρινά την επιμέλεια και για κάποια εμβάσματα που εγώ, όσο και το ίδιο μου το παιδί, έχω εξηγήσει ότι δεν γνώριζα. Οι συνομιλίες μεταξύ εμού και της κόρης μου γίνονται πάντα μιλώντας σε θηλυκό πρόσωπο και ουδέποτε για ραντεβού με άνδρες.

Όλη αυτή η ιστορία έχει σκοπό να δεχθώ λάσπη από τα ΜΜΕ, να προφυλακιστώ και να μου στερήσουν τα παιδιά μου, δηλαδή την ίδια μου τη ζωή και να μην με αφήνουν να συμβάλλω και εγώ, όπως μπορώ, για να πιαστούν και να τιμωρηθούν οι βιαστές του παιδιού μου».

in.gr


Ροή ειδήσεων

Advertisement