Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Αποκαταστάθηκε η υδροδότηση στις περιοχές της Αθήνας που δεν είχαν νερό – Η ανακοίνωση της ΕΥΔΑΠ

Δημοσιεύθηκε

στις

Τις τελευταίες ώρες πολλές περιοχές της Αθήνας αντιμετώπισαν προβλήματα υδροδότησης.

Λίγο μετά τις 18:00, η ΕΥΔΑΠ εξέδωσε ενημέρωση με την οποία ανακοίνωσε την πλήρη αποκατάσταση της υδροδότησης.

«Η ΕΥΔΑΠ ενημερώνει ότι με άμεσους και λειτουργικούς χειρισμούς αποκαταστάθηκε πλήρως η υδροδότηση σε περιοχές της Αθήνας, του Νέου Κόσμου, της Νέας Σμύρνης, της Δάφνης, της Καλλιθέας και του Αγίου Δημητρίου, μετά από δυσλειτουργία που παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης συντήρησης κεντρικής δεξαμενής. Η ΕΥΔΑΠ ζητά συγγνώμη για την ταλαιπωρία του καταναλωτικού κοινού από την έκτακτη
διακοπή της υδροδότησης» επισημαίνεται ειδικότερα στη σχετική ανακοίνωση.

Από το πρωί λόγω δυσλειτουργίας σε κεντρική δεξαμενή της ΕΥΔΑΠ, επηρεάστηκε η υδροδότηση στις περιοχές της Αθήνας, του Νέου Κόσμου, της Δάφνης, της Νέας Σμύρνης, της Καλλιθέας και του Αγίου Δημητρίου.

Λόγω του μεγάλου φόρτου, η ιστοσελίδα της ΕΥΔΑΠ και η ενότητα για τις βλάβες δεν λειτουργούσαν κανονικά, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ενημέρωση σχετικά με την πορεία της αποκατάστασης.

Σε προηγούμενη ανακοίνωσή της, ειδικότερα, η ΕΥΔΑΠ επισήμανε τα εξής: «Σας ενημερώνουμε ότι η υδροδότηση στις περιοχές Αθήνα, Ν. Κόσμο, Ν. Σμύρνη, Καλλιθέα, Αγ. Δημήτριο επανέρχεται σταδιακά, μετά την άμεση αποκατάσταση προβλήματος δυσλειτουργίας σε κεντρική δεξαμενή υδροδότησης. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση».

Ροή ειδήσεων

Advertisement