Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Ιωάννα Μαλέσκου: Ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της

Δημοσιεύθηκε

στις

“Λένε ότι η ευτυχία βρίσκεται μέσα μας. Στη δική μου περίπτωση κυριολεκτικά ισχύει αυτό” έγραψε, μέσα σε όλα, η Ιωάννα Μαλέσκου

Σε μια απρόσμενη αποκάλυψη προχώρησε η Ιωάννα Μαλέσκου, τη νύχτα της Κυριακής, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Και αυτό μιας και η όμορφη παρουσιάστρια θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους το χαρμόσυνο γεγονός της πρώτης της εγκυμοσύνης.

Ειδικότερα, μέσα από τα social media, η Ιωάννα Μαλέσκου επέλεξε να δημοσιεύσει μια εικόνα με την φουσκωμένη της κοιλίτσα συνοδεία μιας τρυφερής, μακροσκελούς ανάρτησης.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις αμέτρητες ευχές σας, για τη γιορτή μου και ένα «μικρό μυστικό» που ήρθε η στιγμή να μοιραστώ μαζί σας. Η καρδιά μου χτυπά δυνατά! Πιο δυνατά από ποτέ, μιας και χτυπά «διπλά». Είναι το λεγόμενο «δύο σε ένα». Λένε ότι η ευτυχία βρίσκεται μέσα μας. Στη δική μου περίπτωση κυριολεκτικά ισχύει αυτό».


«Έτσι, ο νέος χρόνος με φέρνει πιο κοντά στο ωραιότερο «δώρο» της ζωής. Την ίδια τη ζωή! Σε ένα πλασματάκι που μεγαλώνει μέσα μου και ανυπομονώ να έρθει στην αγκαλιά μας. Η οικογένειά μας μεγαλώνει. Το ίδιο και η αγάπη μας! Εύχομαι αυτή η χρονιά να χαρίσει και σε εσάς υγεία, φως και όλα όσα ονειρεύεστε» έγραψε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου για να «πλημμυρίσει» ο προσωπικός της λογαριασμός από ευχές.

Ροή ειδήσεων

Advertisement