Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023
Connect with us

Ελλάδα

Γλυκά Νερά: «Με ξαφνιάζει η ομολογία του πατέρα» λέει η ψυχολόγος της Καρολάιν

Δημοσιεύθηκε

στις

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά έκανε ο πατέρας της Ντέιβιντ Κράουτς, λέγοντας πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος εμπλεκόταν με συμμορία ναρκωτικών.

Η ψυχολόγος σύμβουλος ψυχικής υγείας, Ελένη Μυλωνοπούλου σχολίασε τις δηλώσεις του Ντέιβιντ Κράουτς, επισημαίνοντας πως προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι τις έκανε λίγο πριν η υπόθεση οδηγηθεί στο Εφετείο.

Ανέφερε, συγκεκριμένα, ότι «Θεωρώ ότι η αντίδραση του Ντέιβιντ Κράουτς είναι δικαιολογημένη, φύσει και θέσει, ενός πατέρα που ψάχνει να βρει την αλήθεια για τον άδικο θάνατο του παιδιού του. Σαφώς με ξάφνιασε η ομολογία αυτή του πατέρα σχετικά με το γράμμα και ειδικά την συγκεκριμένη στιγμή, λίγο πριν το Εφετείο, θεωρώ ότι έχει ειδική βαρύτητα».

«Δεν είναι αρμοδιότητά μου να γνωρίζω περί αυτού που δήλωσε ο κ. Κράουτς. Το είχα ακούσει από την εφημερίδα του κ. Φουρθιώτη. Τότε είχα πρωτοακούσει για το θέμα αυτό. Μετά, το ξέχασα διότι μεσολάβησε η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, δεν ειπώθηκε κι ξεχάστηκε. Τώρα λοιπόν που βγήκε, εμένα μου το επανέφερε στη μνήμη», είπε στο MEGA η Ελένη Μυλωνοπούλου.

«Τον Ιανουάριο του 2021, μετά τις γιορτές δηλαδή όταν άρχισε να έρχεται στις συνεδρίες, για πρώτη φορά μου εκφράζει ότι τη διοχέτευσε ένας αόριστος φόβος. Εμένα το μυαλό μου εκείνη τη στιγμή πήγε μήπως υπάρχει κάποια σωματική κακοποίηση, κάποια χειροδικία από πλευράς του συζύγου. Διότι όταν είχαμε αναλύσει στις προηγούμενες συνεδρίες μία χειριστική συμπεριφορά του συζύγου.

«Μέχρι τέλος Ιανουαρίου γίνανε δύο συνεδρίες»

Να σου υπενθυμίσω περί χρημάτων, περί παρακολούθησης ότι δεν μπορούσε να κάνει βήμα χωρίς να πει που ήταν» είπε και συμπλήρωσε: «Πήγε στο μυαλό μου λοιπόν, μήπως αυτή η χειριστικότητα από μεριάς συζύγου έχει καταλήξει σε βίαιες συμπεριφορές. Όμως με διαβεβαίωσε ότι δεν συμβαίνει αυτό και ότι δεν έχει συμβεί στο παρελθόν. Είναι κάτι που το έχω αναφέρει και στην κατάθεσή μου και στην δίκη».

TAGS

Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement