Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Έσβησε» ο Πατρινός δημοσιογράφος Παναγιώτης Τζένος- Θρήνος για το διευθυντικό στέλεχος του ομίλου Μαρινάκη

Δημοσιεύθηκε

στις

Σοκ προκάλεσε στον δημοσιογραφικό κόσμο η είδηση του ξαφνικού θανάτου του Παναγιώτη Τζένου.

Ο Παναγιώτης Τζένος, διευθυντικό  στέλεχος του ομίλου Μαρινάκη, στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» και στον ραδιοφωνικό σταθμό, που κατάγεται από την Πάτρα, υπέστη, πιθανότατα ανακοπή, ενώ βρισκόταν με τη σύζυγο του, σε ξενοδοχείο της Άνω Πόλης.

Ειδοποιήθηκε άμεσα το ΕΚΑΒ, που έφτασε στο ξενοδοχείο και το εξειδικευμένο προσωπικό του, άρχισε τις διαδικασίες ανάνηψης πάνω από μισή ώρα, ενώ στη συνέχεια μετεφέρθηκε στο ΓΚΝ «Άγιος Ανδρέας», όπου συνεχίστηκαν οι προσπάθειες από τους γιατρούς, χωρίς αποτέλεσμα.

O άτυχος άνδρας, επισκεπτόταν συχνά την γενέτειρα του και διέμενε στο πατρικό του σπίτι στην περιοχή των Ζαρουχλεϊκων.

Ήταν παντρεμένος με την Ανδριάνα Ζαρακέλη με την οποία απέκτησαν έναν γιο τον Γιάννη, οι οποίοι είναι συντετριμμένοι, όπως και οι δυο αδερφές του, Γεωργία και Παναγούλα (η οποία διατηρεί φαρμακείο στην Εγλυκάδα) από το αιφνίδιο και απροσδόκητο γεγονός.

Στην Πάτρα αναμένονταν αργά το βράδυ διευθυντικά στελέχη του Ομίλου, που ενημερώθηκαν για το τραγικό περιστατικό.

Όλοι οι εργαζόμενοι των Παραπολιτικών βρίσκονται στο πλευρό της συζύγου του, Ανδριάνας Ζαρακέλη, του γιού του Γιάννη και ολόκληρης της οικογένειας του Παναγιώτη Τζένου.

Γιάννης Κουρτάκης για τον ξαφνικό θάνατο του Παναγιώτη Τζένου:
«Το ‘97 έφυγε ο αδερφός μου. Σήμερα έφυγε ο δεύτερος αδερφός μου»

Tο συγκινητικό μήνυμα του εκδότη των Παραπολιτικών για τον Παναγιώτη Τζένο. «Το ‘97 έφυγε ο αδερφός μου. Σήμερα έφυγε ο Παναγιωτης μου. Ο δεύτερος αδερφός μου. Ήταν τα πάντα για μένα. Καλό ταξίδι αδερφέ μου. Δεν περίμενα ποτέ τούτη τη στιγμή. Σ αγαπώ αιώνια. Σ ευχαριστώ για όλα», ήταν το συγκινητικό μήνυμα του εκδότη των Παραπολιτικών, Γιάννη Κουρτάκη για την ξαφνική απώλεια του γενικού διευθυντή μέσων του ομίλου των Παραπολιτικών, Παναγιώτη Τζένου.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement