Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Αντύπας: Κρίση πανικού έπαθε ο άνδρας που επιτέθηκε στον τραγουδιστή- «Δεν τρόμαξε» λέει η σύζυγός του

Δημοσιεύθηκε

στις

Επίθεση ενώ τραγουδούσε στην πίστα δέχθηκε ο Αντύπας στο νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται. Όπως φαίνεται και στο βίντεο το οποίο κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ενώ ο Αντύπας βρισκόταν στην πίστα, ερμηνεύοντας το σουξέ του «Είμαι στα χάι μου», θαμώνας του μαγαζιού βρίσκεται δίπλα του και αρχίζει να τον χτυπάει.

Η κοπέλα που πουλούσε λουλούδια, ανέβηκε στην πίστα ώστε να μπει στη μέση και να προστατεύσει τον τραγουδιστή. Ο θαμώνας, την έσπρωξε δυνατά ώστε να την απομακρύνει.

Η σύζυγός του Αντύπα εξήγησε τον λόγο που ο άνδρας προέβη σε αυτή την κίνηση. Μιλώντας στο «Live News» του Mega , η ίδια εξήγησε ότι επρόκειτο για έναν πελάτη του οποίου η γυναίκα είχε λιποθυμήσει.

«Ήταν ένας κύριος που έπαθε κρίση πανικού, μεγάλος σε ηλικία, ο οποίος ανέβηκε επάνω στην πίστα στον πανικό του για να πει στον Αντύπα να φωνάξει έναν γιατρό καθώς είχε λιποθυμήσει η σύζυγός του» εξήγησε και πρόσθεσε: «Τον ενημέρωσαν ότι ήρθαν άνθρωποι και παρέχουν τις πρώτες βοήθειες στη γυναίκα του και τον κατεβάσανε. Στο βίντεο μετά φαίνεται ότι πάει κοντά στον τραγουδιστή και ζητάει συγγνώμη».

«Ο Αντύπας δεν τρόμαξε, ήταν στον κόσμο του. Τραγουδούσε, το μαγαζί ήταν γεμάτο. Δεν μπορούσε να καταλάβει τι γινόταν. Πέρασαν δευτερόλεπτα μέχρι να τον ηρεμήσουν και να πει: ‘Ζητώ συγγνώμη, ζητώ συγγνώμη’. Γιατί είδε εντωμεταξύ ότι έτρεξαν οι άνθρωποι του μαγαζιού στη γυναίκα του» τόνισε η σύζυγός του.

Στο τέλος, όπως είπε, ο θαμώνας που επιτέθηκε στον τραγουδιστή ζήτησε συγγνώμη: «Ο άνθρωπος ζήτησε συγγνώμη, είχε πάθει κρίση πανικού. Τη γυναίκα την περιποιηθήκαμε, έφτασε στο μαγαζί και ασθενοφόρο προληπτικά. Δεν χρειάστηκε να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο, συνήλθε. Είναι μία μεγάλη κυρία. Ήρθε όλη η οικογένεια, ζήτησε συγγνώμη από τον τραγουδιστή και το μαγαζί, ο άνθρωπος νόμιζε ότι η γυναίκα του πέθαινε».


Ροή ειδήσεων

Advertisement