Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Απόλλων Πάτρας: Ήρθε, έπαιξε και… έφυγε ο Ουίλιαμς

Δημοσιεύθηκε

στις

Ξανά στην αγορά για Αμερικανό βγαίνει ο Απόλλων Πατρών, καθώς σύμφωνα με το SDNA ο Σέσιλ Ουίλιαμς αποχώρησε από την ομάδα της Αχαΐας για να συνεχίσει την καριέρα του στην τουρκική Μανίσα.

Στις αρχές του 2023 ο Απόλλων Πατρών κατάφερε να κάνει δικό του τον Σέσιλ Ουίλιαμς, φτάνοντας σε συμφωνία με τον πρώην παίκτη της Τόφας. Στο πρόσωπο του Αμερικανού σουτέρ έβλεπε τον παίκτη που θα μπορούσε να λύσει το πρόβλημα στο σκοράρισμα και να καλύψει το κενό που άφησε η αποχώρηση του κομβικού -μέχρι την αποχώρησή του- Ράιαν Τέιλορ. Παρ’ όλα αυτά η θητεία του Ουίλιαμς στην ομάδα του Νίκου Βετούλα κράτησε ελάχιστες μέρες και έπαιξε μόλις ένα παιχνίδι. Αυτό απέναντι στον ΠΑΟΚ, όπου σκόραρε 12 πόντους με 4/12 σουτ.

Οι πληροφορίες του SDNA αναφέρουν πως ο Ουίλιαμς αποχώρησε ήδη από την αχαϊκή πρωτεύουσα και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία. Για την ακρίβεια, θα φοράει τη φανέλα της Μανίσα, όπου και θα ανταμώσει με τον Χακάν Ντεμίρ, με τον οποίο είχε συνεργαστεί και στο παρελθόν.

Η εξέλιξη αυτή βγάζει και πάλι στην αγορά τον Απόλλωνα, ώστε να καλύψει άμεσα το κενό που δημιουργεί η αποχώρηση του Αμερικανού σουτέρ.

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement