Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Κατερίνα Καινούργιου: Πρωτοφανής σφαγή στον αέρα της εκπομπής – Σηκώθηκε και έφυγε ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Δημοσιεύθηκε

στις

Πανικός επικράτησε στον αέρα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να βγαίνει εκτός εαυτού και να αποχωρεί από το στούντιο την ώρα που η εκπομπή ήταν στον αέρα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος κλήθηκε να σχολιάσει της δηλώσεις της νέας εκπομπής που ετοιμάζει η Μαρία Ηλιάκη, η οποία θα προβληθεί είτε στον ΑΝΤ1 είτε στο Μακεδονία TV.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο γνωστός παρουσιαστής αποκάλυψε ότι έχει κληθεί να μιλήσει στο πλαίσιο της εν λόγω εκπομπής. Τότε, τον λόγο πήρε η Χρύσλα Γεωργακοπούλου, η οποία τον ρώτησε «πόσες ώρες;»

Αυτό το σχόλιο της δημοσιογράφου, ενόχλησε έντονα ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος σηκώθηκε την ώρα που η εκπομπή ήταν στον αέρα και αποχώρησε. Η Κατερίνα Καινούργιου, μη μπορώντας να καταλάβει τι έχει συμβεί, έδωσε σήμερα για διαφημίσεις, ενώ παρακαλούσε τον κ. Μικρούτσικο να επιστρέψει στο στούντιο.

Μετά την επιστροφή από το διαφημιστικό διάλειμμα ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε επιστρέψει στη θέση του και κλήθηκε να σχολιάσει αυτό που τον ενόχλησε.

Στη συνέχεια ακολούθησε ένας άνευ προηγουμένου διαπληκτισμός, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να ξεσπά κάνοντας λόγο για έλλειψη σεβασμού από πλευράς της Χρύσλας.

Μετά από αρκετή ώρα διαπληκτισμού στον αέρα, η Κατερίνα Καινούργιου κατάφερε να σβήσει τη «φωτιά» που είχε ανάψει μέσα στο στούντιο της εκπομπής.


Ροή ειδήσεων

Advertisement