Connect with us

Ποδόσφαιρο

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ: Πρόκριση για τη Λαμία- Το σημερινό πρόγραμμα

Published

on

Η Λαμία απέκλεισε την πιεστική Καλλιθέα με 2-1 (Νίλι 41΄-34΄Μανούσος, 38΄Μαρτίνες) στο «Ελ Πάσο» και προκρίθηκε στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Ρόμανιτς στο 34΄ εκτέλεσε ένα φάουλ εκτός της περιοχής, ο Μανούσος έγινε κάτοχος της μπάλας έχοντας πλάτη στην εστία, γύρισε και με ωραίο γυριστό σουτ έκανε το 0-1.

Στο 39΄ ο Τσιλούλης από τα αριστερά έβγαλε τη σέντρα στην καρδιά της άμυνας της Καλλιθέας εκεί όπου βρέθηκε ο Ρούμπεν Μαρτίνεθ, με τον Ισπανό να «τσιμπάει» τη μπάλα πάνω από τον Πάντο γράφοντας το 0-2. Εξαιρετικό τελείωμα από τον 32χρονο εξτρέμ, ο οποίος στο πρώτο του παιχνίδι ως βασικός κατάφερε να σκοράρει!

Στο 40΄ ατομική προσπάθεια του Κυνηγόπουλου από δεξιά, η μπάλα κόντραρε και με σουτ του Νίλι από το ύψος του πέναλτι η Καλλιθέα κατάφερε να μειώσει σε 1-2 όπου και ήταν το τελικό σκορ της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Λαμία να παίρνει την πρόκριση.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Σίμος): Πάντος, Καινούργιος, Βλάχος, Κολτσίδας, Βασιλούδης, Σαντάνα, Μπουλουλής, Νίλι, Ντεμέτριους, Κυνηγόπουλος, Λουκίνας

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Παντελίδης): Σαράνοφ, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Νούνιες, Μανούσος, Σίμον, Ρούμπεν, Τσιλούλης, Κορνέζος, Ρόμανιτς.

 

ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΤΕΩΣ ΠΟΚ

Συνέχεια σήμερα στη διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας με τους επαναληπτικούς αγώνες για τη φάση των «16». Ο Παναθηναϊκός (3-0) φιλοξενείται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο από τον Βόλο, ο Ολυμπιακός με τη σειρά του (4-1), θα παίξει εκτός έδρας με τον Ατρόμητο, ενώ η ΑΕΚ υποδέχεται στην έδρα της (2-0) την Κηφισιά. Τέλος οι Θεσσαλονικείς ίσως… αγχωθούν λίγο παραπάνω με τον Λεβαδειακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όμως επικράτησαν με 2-1 στο πρώτο ματς, ενώ οι Βοιωτοί έχουν ρίξει περισσότερο βάρος στην προσπάθεια για παραμονή στη μεγάλη κατηγορία.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα του Κυπέλλου Ελλάδας έχει ως εξής: (14:00): ΑΟ Άγιος Νικόλαος-Απόλλων Παραλιμνίου (2-2). (16:00): Άρης-Λεβαδειακός (2-1). (16:30): Βόλος-Παναθηναϊκός (0-3). (19:00): ΑΕΚ-Κηφισιά (2-0). (21:00): Ατρόμητος Αθηνών-Ολυμπιακός (1-4). Η φάση των «16» θα κλείσει αύριο (14:00), με την αναμέτρηση Απόλλων Πόντου- Πανσερραϊκός (0-3). Τώρα, τα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης έχουν ως εξής: Καλαμάτα-ΠΑΟΚ VS Παναθηναϊκός-Βόλος. Ολυμπιακός-Ατρόμητος VS Λεβαδειακός-Άρης. Απόλλων Παραλιμνίου-Άγιος Νικόλαος VS Λαμία-Athens Kallithea FC. Κηφισιά-ΑΕΚ VS Πανσερραϊκός-Απόλλων Πόντου.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement