Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ερασιτεχνικό

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις και ενός λεπτού σιγή στις αναμετρήσεις στην μνήμη του Δημήτρη

Δημοσιεύθηκε

στις

Αν και έδωσε την πιο σκληρή αναμέτρηση για τη ζωή του ο 22χρονος Πατρινός ποδοσφαιριστής Δημήτρης Σκόνδρας, δυστυχώς δεν τα κατάφερε να βγει νικητής.
Χθες αργά το απόγευμα, πιστοποιήθηκε ο εγκεφαλικός θάνατος, μετά από τις εξειδικευμένες εξετάσεις που έγιναν από τους γιατρούς της ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών όπου και νοσηλευόταν διασωληνωμένος από το περασμένο Σάββατο.
Ο άτυχος Δημήτρης υποστηρίζεται μηχανικά καθώς οι γονείς του μέσα από τον ανείπωτο πόνο τους πήραν τη γενναία απόφαση επιδεικνύοντας μεγαλοψυχία να δωρίσουν τα όργανά του για να σωθούν άλλες ζωές.
Χθες αργά το βράδυ, μόλις οι γονείς Αντώνης και έδωσαν τη συγκατάθεσή τους στους γιατρούς, ενημερώθηκε ο Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων.
Ο νεαρός ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής κατέρρευσε το περασμένο Σάββατο, ενώ εργαζόταν στην επιχείρηση του πατέρα του επί της οδού Σολωμού στην Πάτρα.
Μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο με εκτεταμένη εγκεφαλική αιμορραγία, με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται ως ιδιαίτερα σοβαρή από την πρώτη στιγμή. Αν και ήταν γενναίος μαχητής ο Δημήτρης δυστυχώς δεν τα κατάφερε.
Ο 22χρονος είχε αγωνιστεί με τη φανέλα του «Ατρόμητου Λάππα» και «Πάτραι», ολοκλήρωσε πριν από λίγο καιρό την στρατιωτική του θητεία στις ειδικές δυνάμεις και έκανε όνειρα για τη ζωή του.
Πολλές είναι οι ομάδες του τοπικού ποδοσφαίρου που προχώρησαν σε συλλυπητήριες ανακοινώσεις ενώ η διοίκηση της ΕΠΣ Αχαΐας αποφάσισε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγής στην μνήμη του άτυχου Δημήτρη τόσο στα σημερινά παιχνίδια όσο και σε αυτά του Σαββατοκύριακου.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και η ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ:

Η Ε.Π.Σ. Αχαΐας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του νεαρού ποδοσφαιριστή ΣΚΟΝΔΡΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ για τον αιφνίδιο θάνατό του. Ο Δημήτρης αγωνιζόταν σε ομάδες της Ένωσής μας από πολύ μικρή ηλικία με το πρώτο του δελτίο στον Πήγασο Μπεγουλακίου ενώ αγωνίστηκε επίσης στα σωματεία-μέλη μας Αχαϊκός, Πάτραι, Άρης Πατρών, Ατρόμητος Πατρών, Ατρόμητος Λάππα, Αναγέννηση Ψαθοπύργου και Δόξα Χαλανδρίτσας. Αποφασίστηκε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες όλων των Πρωταθλημάτων την Τετάρτη 11/1/2023 και το Σαββατοκύριακο 14-15/1/2023 στην μνήμη του.


Ροή ειδήσεων

Advertisement