Ελλάδα
Ηλικιωμένος και ο συνεργός του διακινούσαν ηρωίνη στην Κοζάνη
Δημοσιεύθηκε
5 μήνες πρνστις

Έπειτα από έλεγχο που διενεργήθηκε το απόγευμα της Τρίτης σε περιοχή της Κοζάνης, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ένας 69χρονος Έλληνας, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν 4,8 γραμμάρια ηρωίνης και ένα χάπι που εμπίπτει στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών.
Ακολούθησαν έρευνες από άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών σε δυο σπίτια του 69χρονου στην Κοζάνη, σε ένα από τα οποία βρισκόταν ένας 53χρονος και στο οποίο βρέθηκαν κατασχέθηκαν συνολικά άλλα 18,4 γραμμάρια ηρωίνης, 17,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 47 ναρκωτικά χάπια χωρίς την σχετική ιατρική συνταγή και μια ζυγαριά ακριβείας με υπολείμματα κάνναβης.
Όλα τα ευρήματα κατασχέθηκαν και οι δυο δράστες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών από κοινού.
Σχετικά θέματα
-
Aπολογείται ο «σαμουράι» της Κοζάνης που έβγαλε σπαθί και έριξε βέλη με τόξο σε 52χρονο και αστυνομικούς
-
Κοζάνη: Προφυλακιστέος ο 61χρονος που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 86χρονη κατάκοιτη μητέρα του
-
Χτύπησε την ηλικιωμένη μητέρα του μέχρι θανάτου – Άγριο έγκλημα στην Κοζάνη
-
Συνελήφθη διακινητής ηρωίνης στα Σαγέικα Αχαΐας – Στη θέα των αστυνομικών πέταξε τη σκόνη
-
Γρεβενά: Ηλικιωμένος βρέθηκε απανθρακωμένος μετά από φωτιά στο σπίτι του
-
Οι ανακοινώσεις Μητσοτάκη για το επίδομα προσωπικής διαφοράς-ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ