Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023
Connect with us

Ελλάδα

Αυτός είναι ο πρώτος βουλευτής της ΝΔ που θα πάει στην κηδεία του «τέως»

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο πρώτος βουλευτής της ΝΔ που δηλώνει ότι θα δώσει το παρών στην κηδεία του έκπτωτου βασιλιά Κωνσταντίνου είναι ο Μίλτος Χρυσομάλλης. Ο γαλάζιος βουλευτής Μεσσηνίας έκανε σχετικές δηλώσεις σε τηλεοπτική εκπομπή και στη συνέχεια ανάρτησε το σχετικό βίντεο στην σελίδα του στο facebook.

Υπήρξε αρχηγός του κράτους
«Με ρωτάτε με ποια ιδιότητα θα πάω στην κηδεία. Δε χρειάζεται ιδιότητα. Ο αποθανών τέως Βασιλεύς υπήρξε αρχηγός του Κράτους, αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων, Ολυμπιονίκης. Το πολιτειακό ζήτημα στην χώρα έχει κλείσει οριστικά με απόφαση του ελληνικού λαού και δεν χρειάζεται μικροψυχία κ. Βαρεμένε» γράφει ο κ. Χρυσομάλλης στο facebook.

Πρόκειται για αναπαραγωγή των δηλώσεών του στην τηλεόραση του Open και της αντιπαράθεσης που είχε με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Βαρεμένο και τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Χάρη Καστανίδη.

Ουσιαστικά ο Μίλτος Χρυσομάλλης ανοίγει το χορό των βουλευτών που θα παραστουν στην κηδεία του «τέως βασιλιά».

Σοφή απόφαση και λαμπρή τελετή
Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου μιλώντας στον ΑΝΤ1 αν και χαρακτήρισε «σοφή» την απόφαση της κυβέρνησης για την κηδεία του έκπτωτου βασιλιά ως ιδιώτη, εντούτοις ο γαλάζιος βουλευτής δήλωσε ότι θα επιθυμούσε μια «λαμπρή τελετή» με την απόδοση τιμών προκαλώντας τις αντιδράσεις των παριστάμενων βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Γιαννούλη και του επικεφαλής της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Μιχάλη Κατρίνη.

Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement