Connect with us

Lifestyle

Συγκινητικές ευχές Μπάρκα στην Καβογιάννη: «Θα είμαι εκεί και στο Όσκαρ!»

Published

on

Ένα τρυφερό μήνυμα έστειλε η Δανάη Μπάρκα στη Μαρία Καβογιάννη μέσω Instagram και με αφορμή τα γενέθλιά της. Η γνωστή ηθοποιός έκλεισε σήμερα τα 65 της χρόνια και τα γιόρτασε έχοντας στο πλευρό της αγαπημένους της ανθρώπους.

Η Δανάη Μπάρκα δημοσίευσε πριν από λίγη ώρα μια σειρά από φωτογραφίες και βίντεο με τη Μαρία Καβογιάννη. Στη λεζάντα έστειλε τις ευχές της γράφοντας: «Μανουλα μου, Μαράκι μου, φιλενάδα μας, υπέροχη αγκαλιά μας. Να σε χαιρόμαστε και να σε χαίρομαι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

To Netflix υποκλίνεται στην Μαρία Καβογιάννη – Η αντίδραση της ηθοποιού του Maestro

Να μας μαθαίνεις τι σημαίνει τρέλα, φώς, ξεγνοιασιά, ταλέντο, παιδικότητα και αλλοπροσαλλοσύνη.

Πόση τύχη νιώθω που όσο θυμάμαι τον εαυτό μου σε έχω στην ζωή μου. Πόση τύχη νιώθω που η μαμά μου ξέρω πως όταν μεγαλώσει θα έχει άλλη μια ίδια να περνάνε την ζωή τους και να ζουν στον κόσμο τους και να γλεντάνε.

Πόση τύχη νιώθω που υπάρχεις γύρω μου και που όλες οι αναμνήσεις απ’ τις διακοπές μου είναι χρωματισμένες με σένα, το Αντελάκι μου κι όλη την παρέα. Πόσα έχουμε ζήσει και πόσα ακόμα μας περιμένουν. Σε αγαπώ, σε θαυμάζω, σε ευχαριστώ και θα είμαι πάντα εδώ να μαζεύω τα πράγματα στις ανηφόρες όταν ανοίγει το πορτ παγκάζ του αυτοκίνητου σου.

Δείτε την ανάρτηση

Ροή ειδήσεων

Advertisement