Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Τρίκαλα: Πώς ξεσκέπασαν έναν Έλληνα και έναν αλλοδαπό που ήταν «φορτωμένοι» με ναρκωτικά

Δημοσιεύθηκε

στις

Έβγαλε «λαγό» ο δειγματοληπτικός έλεγχος που διενεργήθηκε από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στο Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ένας Έλληνας και ένας αλλοδαπός στα Τρίκαλα, τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης, καθώς διαπιστώθηκε βρέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών που σκόπευαν να διαθέσουν προς πώληση.

Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου βρέθηκαν ποσότητα κοκαΐνης σε μορφή “βράχου” βάρους 50 γραμμαρίων, ποσότητες αποξηραμένης ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 229 γραμμαρίων και ένα τσιγαριλίκι κι έτσι οι επιβάτες συνελήφθησαν. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ κατασχέθηκαν το όχημα ως μέσο διευκόλυνσης της παράνομης δραστηριότητάς τους, έξι κινητά τηλέφωνα, τέσσερις φορτιστές και 300 ευρώ.

Έκρυβε κοκαΐνη και κάνναβη σε κλειστό μαγαζί

Έναν επαγγελματικό χώρο που δεν λειτουργεί πλέον, χρησιμοποιούσε ένας Έλληνας για να αποθηκεύει τις ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και κοκαΐνης που διακινούσε σε χρήστες στην ευρύτερη περιοχή της Άρτας, όπως αποδείχθηκε από την έρευνα που διενεργήθηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, το βράδυ της Τετάρτης.

Στην κλειστή επιχείρηση βρέθηκαν 17 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 15,61 γραμμαρίων, τέσσερις συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 4,27 γραμμαρίων και ένας μεταλλικός τρίφτης, ενώ κατασχέθηκε και ένα κυνηγητικό όπλο. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας που του άσκησε δίωξη για κατοχή, αποθήκευση και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ροή ειδήσεων

Advertisement