Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Έλενα Πολυχρονοπούλου: Αθώα η πρώην παίκτρια ριάλιτι για την υπόθεση κοκαΐνης

Δημοσιεύθηκε

στις

Αθώα κρίθηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών η Έλενα Πολυχρονοπουλου, η οποία είχε συλληφθεί τον Σεπτέμβριο του 2021 με τον τότε σύντροφό της για κατοχή 8 κιλών κοκαΐνης. Το μοντέλο είχε προφυλακιστεί και έπειτα από οκτώ μήνες κράτησης στις φυλακές Κορυδαλλού, αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους μέχρι να γίνει σήμερα το δικαστήριο.

Ο δικηγόρος της, Αλέξης Κούγιας, ανέφερε ότι περιμένει «από όλες τις πρωινές, μεσημεριανές και απογευματινές εκπομπές της τηλεόρασης – λαϊκά δικαστήρια, οι οποίες με τους παρουσιαστές τους, προσπαθούν να ξεπεράσουν ο ένας τον άλλον για το ποιος θα διαδώσει την μεγαλύτερη συκοφαντική είδηση για την κυρία κατηγορουμένη».

Παράλληλα, προανήγγειλε κατάθεση αγωγών και μηνύσεων σε βάρος των παρουσιαστών που παρουσίασαν υλικό της δικογραφίας, ζητώντας από τον καθένα αποζημίωση 100.000 ευρώ.

Το Δικαστήριο δεν εδέχθη κανένα από τα επιχειρήματα του μάρτυρα κατηγορίας, ανθυπαστυνόμου της δίωξης ναρκωτικών της ΕΛ.ΑΣ. για την κυρία Πολυχρονοπούλου, ενώ αντιθέτως, δέχθηκε όλα τα επιχειρήματα της υπερασπίσεως, την οποία εκπροσώπησε ο επικεφαλής του γραφείου μας, κύριος Αλέξης Κούγιας και αθώωσε την κυρία κατηγορουμένη παμψηφεί, ενώ αντιθέτως, απέρριψε τους ισχυρισμούς του κατηγορουμένου και πρώην συντρόφου της και τον καταδίκασε κατά το κατηγορητήριο, επιβάλλοντας σε αυτόν ποινή καθείρξεως 10 ετών.

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement