Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ: Πίτα με βραβεύσεις

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Με σημείο αναφοράς τους αθλητές που την χρονιά που μας πέρασε έδωσαν τον καλύτερό τους αγωνιστικό εαυτό αλλά και ανθρώπους που στήριξαν τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πατρών, πραγματοποιήθηκε προχθές η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Συγκεκριμένα, στην εκδήλωση βραβεύτηκαν αθλητές και παρουσιάστηκε η αγωνιστική δραστηριότητα του Ομίλου για το 2023.

Αναλυτικά βραβεύτηκαν ο ιστιοπλόος με διεθνείς διακρίσεις Σίμος Καμπουρίδης κι η αθλήτρια του Foil Κατερίνα Δίβαρη, η οποία είχε συμμετοχή στην Ολυμπιάδα του Τόκιο.

Επίσης, ο υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης, ο περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης, οι νομικοί Σύμβουλοι του ομίλου Κώστας Κρεμμύδας και Στάθης Φίλης, ο μηχανικός Κώστας Θεοδωρόπουλος, οι Θανάσης Αργυρίου, καθηγητής Πανεπιστημίου, Ανδρέας Λιβάνης, Αντώνης Μπαρμπέτας, οι αθλητές του kite που πρώτευσαν το καλοκαίρι στο πανελλήνιο στο Δρέπανο και οι αθλητές των ΑΜΕΑ του τριγώνου και της ανοικτής θαλάσσης για τις επιτυχίες τους την περσινή χρονιά.

ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΤΟΥΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΟΥΣ ΑΜΕΑ

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Τάκης Πετρόπουλος, ο οποίος αφού ευχήθηκε σε όλους μια καλή και αγωνιστικά δημιουργική χρονιά, μετέφερε και τις ευχές του δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη.

Παράλληλα, επεσήμανε τις καλές σχέσεις και την στενή συνεργασία της δημοτικής αρχής με όλους τους αθλητικούς φορείς της πόλης και ειδικότερα με τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πάτρας, αφιέρωσε δε το κομμάτι της πίτας που έκοψε στους ιστιοπλόους ΑΜΕΑ της πόλης.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement