Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Survivor All Star: Γυναίκα η τέταρτη υποψήφια προς αποχώρηση – Έξαλλος ο Μαρτίκας με τους συμπαίκτες του

Δημοσιεύθηκε

στις

Με έναν αγώνα που έφτασε μέχρι το flag race, η Μπλε Ομάδα του Survivor All Star, στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (16/01) πήρε τη νίκη και οδηγήθηκε στο συμβούλιο του νησιού με άνεση και χαλαρότητα.

Η Κόκκινη Ομάδα έχασε την ασυλία και το έπαθλο του φαγητού και οι εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες, λίγο πριν κατευθυνθούν στην κάλπη, χτύπησαν «κόκκινο».

Και μπορεί οι συζητήσεις στην καλύβα να είχαν «φουντώσει» ανάμεσα στους Διάσημους πριν την ψηφοφορία, όταν έφτασε όμως η στιγμή της κάλπης όλα άλλαξαν και οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας, κατέληξαν να καταδεικνύουν δύο υποψήφιους προς αποχώρηση, την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Σπύρο Μαρτίκα.

Στο επεισόδιο του Survivor All Star το οποίο θα προβληθεί το βράδυ της Τρίτης (17/01), οι παίκτες φαίνονται να είναι στα όριά τους καθώς οι προμήθειες του φαγητού σιγά – σιγά τελειώνουν.

Ο αποψινός αγώνας ασυλίας θα κρίνει εάν η Κόκκινη ομάδα θα είναι εκείνη που θα χάσει έναν παίκτη της ή θα οδηγηθεί στην κάλπη και η Μπλε ομάδα.

Οι στρατηγικές πολλές και ο κάθε παίκτης, όπως φαίνεται από τα πρώτα επεισόδια του Survivor, σκέφτεται πρώτα ατομικά και μετά ομαδικά.

«Γι’ άλλη μια φορά νιώθω απίστευτη υποκρισία» θα ακουστεί να λέει ο Σπύρος Μαρτίκας ο οποίος βρέθηκε στον «τάκο» κάνοντας ξεκάθαρο πως δεν περίμενε να βρεθεί τόσο νωρίς σε αυτή τη θέση.
Από την άλλη, ο Κώστας Παπαδόπουλος ο οποίος ήταν ο πρώτος που βρέθηκε στη θέση του υποψηφίου προς αποχώρηση, δείχνει να ανησυχεί πως το ταξίδι του στο Survivor θα τελειώσει γρήγορα εξαιτίας του… Instagram.

«Έχω την Ευρυδίκη με τόσους followers στο Instagram… Πάει, τελείωσε» θα πει ο ζαχαροπλάστης στην κάμερα του Survivor All Star.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία είναι επίσης υποψήφια προς αποχώρηση δείχνει να μην ανησυχεί καθόλου και θα πει πως: «Δεν φοβάμαι να έρθω αντιμέτωπη με κανέναν παίκτη».

Survivor All Star – Spoiler: Ποια ομάδα θα κερδίσει την ασυλία

Κόκκινοι και Μπλε θα βρεθούν ξανά στον στίβο μάχης με το βλέμμα τους στραμμένο στην ασυλία αλλά και στο έπαθλο φαγητού. Και τα δυο έπαθλα είναι εξίσου σημαντικά για τους παίκτες των Διασήμων και των Μαχητών.

Μια όμως ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει την ασυλία στο αποψινό επεισόδιο (17/01) του Survivor All Star;

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoiler που κυκλοφορούν η ομάδα που θα πάρει τη νίκη θα είναι η Κόκκινοι. Οι Διάσημοι θα κερδίσουν τα έπαθλα και θα πάνε στο συμβούλιο του νησιού ήρεμοι. Από την άλλη οι Μπλε, θα κληθούν να οδηγηθούν γι’ άλλη μια φορά στην κάλπη και να βγάλουν έναν συμπαίκτη τους ως τον τέταρτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Στο Συμβούλιο του νησιού ο Σπύρος Μαρτίκας κάνει λόγο για προδοσία ενώ νέα σχέδια και στρατηγικές αποκαλύπτονται από άλλους Survivors.

«Τελευταία στιγμή στην κάλπη άλλαξε την συμφωνία μας και με πρόδωσε. Νιώθω απίστευτη υποκρισία να λέμε ότι ψηφίζουμε με αγωνιστικά κριτήρια» θα πει σε έντονο ύφος ο Σπύρος Μαρτίκας «καρφώνοντας» κάποιον συμπαίκτη του.

«Μου φαίνεται αστείο αυτό. Δεν ξέρω πώς κάθισε και το σκέφτηκε. Ο κάθε ένας ψηφίζει για το δικό του λόγο» θα αποκριθεί η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Survivor – spoiler: Γυναίκα η τέταρτη υποψήφια προς αποχώρηση

Μετά την ένταση ανάμεσα στους παίκτες, οι παίκτες της Μπλε Ομάδας θα κληθούν να ψηφίσουν έναν υποψήφιο προς αποχώρηση. Η διαδικασία της ψηφοφορίας θα ξεκινήσει και σύμφωνα με τα spoilers, το όνομα που θα βγει από την κάλπη θα ανήκει σε γυναίκα και συγκεκριμένα στην Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα η οποία αναμένεται να είναι η 4η υποψήφια προς αποχώρηση.


Ροή ειδήσεων

Advertisement