Τρίτη 16 Απριλίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Ρεγγίνα Μακέδου: Το μήνυμα για τις χημειοθεραπείες – «Ξέρεις τι είναι να βλέπεις τον εαυτό σου παραμορφωμένο;»

Δημοσιεύθηκε

στις

Η γυμνάστρια και χορεύτρια Ρεγγίνα Μακέδου έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στα social media, όπου αναφέρθηκε στη μάχη που δίνει με τον καρκίνο και τις χημειοθεραπείες, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα.

«Ξέρεις τι είναι εκτός από όσα τραβάς να βλέπεις τον εαυτό σου στο καθρέφτη παραμορφωμένο; Πολλά κορίτσια που περνάνε κάποιο πρόβλημα και παραμορφώνεται από τα φάρμακα το πρόσωπο τους μου στέλνουν μηνύματα απεγνωσμένα! Πάντα λέω κοίτα την υγεία σου η εμφάνιση έρχεται δεύτερη», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Μάλιστα, στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram παρέθεσε και δύο φωτογραφίες της, με τη δεύτερη να δείχνει την αλλαγή που έχει υποστεί στο πρόσωπο της από τις χημειοθεραπείες.

Ακολουθεί η ανάρτηση που έκανε η Ρεγγίνα Μακέδου:

«Δες τις δυο φωτογραφίες! Ξέρεις τι είναι φάρμακο; Χημεία; Κορτιζόνη; Ξέρεις τι είναι εκτός από όσα τραβάς να βλέπεις τον εαυτό σου στο καθρέφτη παραμορφωμένο; Πολλά κορίτσια που περνάνε κάποιο πρόβλημα και παραμορφώνεται από τα φάρμακα το πρόσωπο τους μου στέλνουν μηνύματα απεγνωσμένα! Πάντα λέω κοίτα την υγεία σου η εμφάνιση έρχεται δεύτερη, όμως τις καταλαβαίνω… και μετά λέω θα γίνει ξανά όπως πριν… και μένα μου τα παν άλλες κοπέλες που το πέρασαν, κοίτα να γίνεις καλά και όλα σιγά σιγά με τον καιρό θα αρχίσουν να επανέρχονται! Πρώτα όμως η υγεία μας! Το πρόσωπο μου έχει παραμορφωθεί ξανά και ξανά και ξανά… δεν μου ήταν ευχάριστο όχι! Πίστευα όμως τα κορίτσια που μου έδιναν δύναμη και εγώ θέλω εσύ να πιστέψεις εμένα!!! Και τα μαλλιά θα βγουν και το πρόσωπο θα φτιάξει συγκεντρώσου στον αγώνα σου και όχι στην εμφάνιση σου σε παρακαλώ!!! Άλλωστε είσαι πάντα όμορφη δες το!!!».

Οι φωτογραφίες που δημοσιοποίησε:

Ρεγγίνα ΜακέδουΡεγγίνα Μακέδου

Ροή ειδήσεων

Advertisement