Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Η συνέντευξη τύπου για την έναρξη του Πατρινού Καρναβαλιού

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνέντευξη τύπου παραχώρησαν στα ΜΜΕ την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου στο Δημαρχείο Πατρών ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης και η Πρόεδρος της ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας Ήρα Κουρή με αφορμή την ανακοίνωση του προγράμματος του Πατρινού Καρναβαλιού 2023 και την Τελετή Έναρξης που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Ιανουαρίου και ώρα 21.00 στην πλατεία Γεωργίου Α΄.

Τους δυο κεντρικούς ομιλητές πλαισίωσαν ο Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας Δημήτρης Δημησιάνος, ο υπεύθυνος του 58ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού Σπύρος Κρότσης, η συντονίστρια της Κριτικής Επιτροπής του Πατρινού Καρναβαλιού 2023 Έφη Αναλυτή, ο υπεύθυνος του 12ου Παιχνιδιού Διαδικτυακού Κρυμμένου Θησαυρού Γιάννης Φουτρής, οι παρουσιαστές της Τελετής Έναρξης Μαρία Αγουρίδη (τελάλισσα) και Μάριος Ζαφειρόπουλος και η διευθύντρια της ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας Σοφία Χρυσοπούλου.

Ο Δήμαρχος Πατρέων

Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης επισήμανε ότι «ξαναρχίζουμε» μετά από τρία χρόνια που το Καρναβάλι στερήθηκε τη χαρά και το κέφι. Χαρακτήρισε σημαντική μέρα τη σημερινή και υπογράμμισε ότι πίσω από αυτό που εμείς απολαμβάνουμε στο Καρναβάλι βρίσκονται φυσικά πρόσωπα. «Κάποιοι χτίζουν αυτό που εμείς βλέπουμε» είπε και ευχαρίστησε το σύνολο των υπηρεσιών και των εργαζομένων του Δήμου. «Όλο το προσωπικό του Δήμου κινείται συντονισμένα και εργάζεται για το Πατρινό Καρναβάλι. Ο Δήμος Πατρέων πληρώνει και η πόλη κερδίζει. Οι δράσεις της ΚΕΔΗΠ στηρίζονται στα οικονομικά του Δήμου. Ακόμα και τις χρονιές που προηγήθηκαν και υπήρχαν οι απαγορεύσεις λόγω της πανδημίας, ο Δήμος Πατρέων έκανε ό,τι μπορούσε για να διατηρηθεί ζωντανός ο θεσμός. Φέτος όπως όλα δείχνουν θα είναι μια χρονιά μεγάλης επισκεψιμότητας για το Καρναβάλι. Τα ξενοδοχεία θα είναι γεμάτα. Η πόλη έχει ανέβει σε επίπεδο και η οικονομική και επαγγελματική δραστηριότητα θα είναι μεγαλύτερη από το 2019, την τελευταία χρονιά που έγινε Καρναβάλι», τόνισε. Και πάνω από όλα ευχαρίστησε τον λαό και τη νεολαία της Πάτρας που με τον ενθουσιασμό τους δίνουν αυτό που λέμε «Πατρινό Καρναβάλι».

Ροή ειδήσεων

Advertisement