Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Survivor All Star: Ποιος αποχωρεί – Στίβος μάχης σκέτη ζαλάδα περιμένει τους παίκτες

Δημοσιεύθηκε

στις

Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Σπύρος Μαρτίκας και Κώστας Παπαδόπουλος είναι οι τέσσερις παίκτες του Survivor All Star που έχουν τεθεί στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού.

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor οι τηλεθεατές παρακολούθησαν Διάσημους και Μαχητές να τα δίνουν όλα στον στίβο μάχης ενώ για πρώτη φορά υπήρξε τόσο σημαντική διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες στο διαγωνιστικό μέρος με τους Κόκκινους να κερδίζουν 10-4 τους Μπλε.

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star στις 21:00, κάποιοι παίκτες φαίνεται να τα έχουν βάλει με τον Σπύρο Μαρτίκα ο οποίος είναι ένας από τους υποψηφίους προς αποχώρηση.

«Ο Σπύρος είναι ένας άνθρωπος που θέλει να παίζει διάφορα, να ανάβει σπίθες» θα ακουστεί να λέει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Τόση κακία, τόσα απωθημένα. Δεν ξέρω τι έχει μέσα του» θα πει η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Από την πλευρά του ο Σπύρος Μαρτίκας θα πετάξει τα βέλη του σε κάποιον που… κουνάει τα μπατζάκια του.

«Θεωρείς πως κουνώντας τα μπατζάκια σου σε κάποια μεγάλα ονόματα εδώ μέσα θα κρατηθείς σε αυτό το παιχνίδι» θα ακουστεί να λέει ο φαρμακοποιός στην κάμερα του Survivor All Star.

Ποιος θα κερδίσει το αγώνισμα

Κόκκινοι και Μπλε θα ριχτούν με πάθος στον στίβο μάχης που θα τους προκαλέσει μεγάλη ζαλάδα. Η αναμέτρηση θα προχωρήσει πόντο πόντο και η μία ομάδα θα κληθεί να ανταπεξέλθει σε δύσκολες συνθήκες με δύο βασικούς της παίκτες εκτός.

Ποιος θα είναι όμως ο νικητής; Διάσημοι ή Μαχητές; Κόκκινοι ή Μπλε;

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoiler που κυκλοφορούν η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο φαγητού σήμερα Τετάρτη 18/1 στο All Star Survivor είναι η Κόκκινη.

Η χαρά των νικητών για το έπαθλο φαγητού φαίνεται να απογοητεύει διπλά τους ηττημένους. Η ένταση ανάμεσα στις δύο ομάδες μεταφέρεται στο Συμβούλιο Αποχώρησης καθώς οι παίκτες εκατέρωθεν λένε την αλήθεια τους προκαλώντας εκνευρισμό στους αντιπάλους.

Ποιος παίκτης αποχωρεί από το Survivor All Star

Στο συμβούλιο του νησιού, ο Γιώργος Λιανός θα προχωρήσει σε μια ανακοίνωση η οποία θα προκαλέσει ανάμεικτα συναισθήματα ενώ μία… κόντρα από τα παλιά κάνει την επανεμφάνισή της.

Η ώρα της αποχώρησης θα φτάσει γρήγορα και μια ομάδα θα γεμίσει με θλίψη αφού θα χάσει έναν παίκτη της.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο Σπύρος Μαρτίκας, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ή η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα θα αποχαιρετήσει τον Άγιο Δομίνικο;

Τα spoiler για την αποχώρηση της εβδομάδας πολλά αλλά όχι ξεκάθαρα καθώς θέλουν την αποχώρηση να έχει γυναικείο… άρωμα. Τα μισά αναφέρουν πως η παίκτρια που αποχωρεί από το Survivor είναι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ενώ τα άλλα μισά spoiler κάνουν λόγο πως η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα θα δει την πόρτα της εξόδου.

Η τελική επιβεβαίωση θα έρθει απόψε το βράδυ μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ.


Ροή ειδήσεων

Advertisement