Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023
Connect with us

Ελλάδα

Πόσο κόστισε το γεύμα μετά την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου – Ποιοι δεν πήγαν

Δημοσιεύθηκε

στις

Το γεύμα που παρέθεσε η οικογένειά του, σε περίπου 200 προσκεκλημένους, μετά την ταφή στο Τατόι.

Μετά την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στο Τατόι, πραγματοποιήθηκε γεύμα προς τιμήν του στη «Μεγάλη Βρετανία», το οποίο κόστισε 200 ευρώ το άτομο και περιλάμβανε μεταξύ άλλων γαρίδες και σπανακόπιτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες παρευρέθηκαν σχεδόν 180 με 200 άτομα, κάτι που σημαίνει ότι η οικογένεια του εκλιπόντος πλήρωσε περίπου 40.000 ευρώ μόνο για τα πιάτα.

Στο ίδιο κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, άλλωστε, φιλοξενήθηκαν τα περισσότερα μέλη των βασιλικών οικογενειών που ταξίδεψαν στην Ελλάδα για να αποχαιρετήσουν τον τέως βασιλιά.

Το γεύμα περιλάμβανε καραβίδες, κακαβιά, γαρίδες, σφυρίδα, καλαμαράκια και σπανακόπιτα, ενώ ξεκίνησε στις 17:30 το απόγευμα και ολοκληρώθηκε στις 20:00 το βράδυ.

Όλοι οι καλεσμένοι φέρονται να έμειναν ευχαριστημένοι, ενώ στο γεύμα δεν πήγαν ο βασιλιάς της Ισπανίας Φίλιππος και η βασίλισσα Λετίθια, η βασιλική πριγκίπισσα Άννα της Βρετανίας, ο βασιλιάς του Βελγίου Φίλιππος και η βασίλισσα Ματθίλδη, ο βασιλιάς Κάρολος της Σουηδίας και βασίλισσα Σίλβια, αλλά και ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό.

in.gr

Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement