Connect with us

Ελλάδα

Tέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Βίντεο από το δείπνο στη «Μεγάλη Βρετανία» μετά την κηδεία

Published

on

Mετά την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου πραγματοποιήθηκε γεύμα όπου οι υψηλοί προσκεκλημένοι και εστεμμένοι έδωσαν το «παρών». Το γεύμα παραχωρήθηκε στο ballroom του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία, όπου όλοι συγκεντρώθηκαν μετά την ταφή του τέως βασιλιά.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Πρωινό» του Ant1 το πρωί της Τετάρτης (18/01), στην αίθουσα υπήρχαν ροτόντες των οκτώ ατόμων ενώ ο στολισμός περιελάβανε λευκά λουλούδια.

Οι πρώτοι που έφτασαν ήταν η βασιλομήτωρ της Ισπανίας Σοφία και ο τέως βασιλιάς Χουάν Κάρλος που χαιρέτισαν τον κόσμο. Λίγο αργότερα έφτασε η βασίλισσα της Δανίας Μαργαρίτα, αδελφή της Άννας Μαρίας. Ένα τέταρτο μετά έφτασε η σύζυγος του τέως βασιλιά με τα πέντε παιδιά τους και τα εννέα εγγόνια.

Εικόνες από το δείπνο δείχνουν και τα εγγόνια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου να κάθονται σε ένα από τα πολλά στρογγυλά τραπέζια του Ballroom ενώ σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι καλεσμένοι μπορούσαν να σερβιριστούν από τον μπουφέ που υπήρχε στην αίθουσα.

Το κόστος του δείπνου

Το συγκεκριμένο γεύμα όπως έχει ήδη γίνει γνωστό στοίχισε 40.000 ευρώ, περίπου 200 ευρώ το άτομο. Ξεκίνησε με μια ψαρόσουπα, κακκαβιά, ενώ ήταν βασισμένο σε ελληνικές γεύσεις.

Τα θαλασσινά ήταν το κύριο στοιχείο του γεύματος. Λευκή σφυρίδα, σολομός, καλαμαράκια και γαρίδες ήταν ορισμένα από τα φαγητά που γεύτηκαν οι καλεσμένοι.

Επιπλέον το μενού σύμπληρωνε νηστίσιμος μουσακάς, σπανακόπιτα, τέσσερις σαλάτες και ντολμαδάκια.

Ροή ειδήσεων

Advertisement