Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Εξαίρετη οδοντίατρος, άνθρωπος της προσφοράς- Σήμερα (11 π.μ.) το «αντίο» στην Μαίρη Αττιλάκου- Χριστοπούλου

Δημοσιεύθηκε

στις

Συγκίνηση σκόρπισε σε ολόκληρη την οδοντιατρική οικογένεια της Πάτρας η απώλεια της Μαίρης Αττιλάκου το γένος Χριστοπούλου, σε ηλικία 78 ετών.

Η εκλιπούσα υπηρέτησε επί σειρά ως οδοντίατρος στο ΙΚΑ της Πάτρας και παράλληλα προσέφερε τις υπηρεσίες της στον ιδιωτικό τομέα.

«Ήταν εξαίρετη συνάδελφος και φίλη, δουλέψαμε πολλά χρόνια μαζί στο ΙΚΑ, όπου και την πρωτογνώρισα ερχόμενος στην Πάτρα. Υπήρξε μια αξιοζήλευτη συνάδελφος, επιστήμονας με ήθος και άνθρωπος της προσφοράς» δήλωσε στην «Γ» ο πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ν. Αχαΐας Γιώργος Μουτούσης.

Η εκλιπούσα ήταν παντρεμένη με τον επίσης οδοντίατρο Αναστάσιο Αττιλάκο, ο οποίος είχε διατελέσει και επί σειρά ετών πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πατρών, και οι δυο τους πορεύτηκαν μαζί για μισό αιώνα ζωής.

Γνωρίστηκαν από τα φοιτητικά τους χρόνια και διένυσαν μια κοινή πορεία ετών σε επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο. Δημιούργησαν μια όμορφη οικογένεια, απέκτησαν δύο παιδιά, τον Γιώργο και τη Φένια και γνώρισαν δύο εγγόνια.

Η οικογένειά της, συγγενείς, συνάδελφοι και φίλοι θα της απευθύνουν το «ύστατο χαίρε» σήμερα στις 11 το πρωί από τον Παλαιό Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέου Πατρών και θα τη συνοδεύσουν στην τελευταία της κατοικία στο Β΄ Δημοτικό Κοιμητήριο Λεύκας Πατρών.

Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement