Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Να παραμείνει αλώβητη η έδρα

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Η Παναχαϊκή υποδέχεται αύριο (14:45) την ΑΕΚ Β για την 12η αγωνιστική της Super League 2

 

Η Παναχαϊκή σήμερα θα πραγματοποιήσει την τελευταία της προπόνηση ενόψει του δύσκολου εντός έδρας αγώνα για την 12η αγωνιστική της Super League 2 με αντίπαλο την ΑΕΚ Β.

Οι κοκκινόμαυροι μέσα στην έδρα τους δεν έχουν ηττηθεί και θα επιδιώξουν να κρατήσουν αυτό το στατιστικό και απέναντι στην Ένωση.

Η αλήθεια είναι ότι ο στόχος της Παναχαϊκής είναι να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα όπως είχε δηλώσει και ο επικεφαλής Πέτρος Σταθάκης στην έναρξη της προετοιμασίας στα ΜΜΕ. Φυσικά ο Σούλης Παπαδόπουλος ήταν αυτός που έφερε τα πάνω-κάτω μιλώντας για άνοδο ξεσηκώνοντας με αυτό τον τρόπο και τον φίλαθλο κόσμο. Όμως ο επικεφαλής των κοκκινόμαυρων γνωρίζοντας τα πολλά χρέη που έχει η ΠΑΕ μιλούσε για μια αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημ,α να πληρωθούν τα χρέη και την επόμενη χρονιά να μπορέσει η Παναχαϊκή να διεκδικήσει κάτι παραπάνω.

ΑΜΦΙΒΟΛΟΣ Ο ΜΥΤΙΔΗΣ- ΛΥΣΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΜΕ ΛΙΠΟΡΑΣΕ 

Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίστηκε χθες με εντατικό ρυθμό με τον Κάρλος να κάνει ατομική ενώ προς το τέλος εντάχθηκε και με τους υπόλοιπους κοκκινόμαυρους. Ο Μυτίδης έχοντας ένα πρόβλημα στην γάμπα του έκανε ατομική και αναμένεται σήμερα να δει ο Σούλης Παπαδόπουλος αν τον υπολογίζει. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Τσακμάκης ωστόσο θα είναι κανονικά στη διάθεση του Παπαδόπουλου στο αυριανό παιχνίδι. Εκτός αποστολής θα είναι οι Κέρι που θεωρείται ξένο σώμα στην ομάδα ενώ η ΠΑΕ ανακοίνωση την λύση συμβολαίου με τον Λιποράσε που όλα δείχνουν ότι οδεύει… για την Καλαμάτα

 

Χθες έκοψαν πίτα

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν χθες το βράδυ οι κοκκινόμαυροι στο Μονοδένδρι ανταλλάσοντας ευχές.

Το «παρών» έδωσε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα όπως η διοίκηση αλλά και οι υπάλληλοι της ΠΑΕ.

 

Στα 10 ευρώ η γενική είσοδος

Όπως σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι της Super League 2 έτσι και σε αυτό με την ΑΕΚ Β η διοίκηση της Παναχαϊκής ανακοίνωσε την τιμή των εισιτηρίων, στα 10 ευρώ η γενική είσοδος.

Αναλυτικά:

Η τιμή των μεμονωμένων εισιτηρίων διαμορφώνεται ως εξής:

  • Γενική είσοδος: 10€
  • Γενική είσοδος για γυναίκες: 5€
  • Θέσεις VIP: 20€.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement