Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Στόχος ένα υποδειγματικό καρναβάλι-H υπαίθρια δραστηριότητα με σκοπό το κέρδος είναι παράνομη 

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο ΣΚΕΑΝΑ συνεχίζει τις επαφές με στόχο τον περιορισμό του υπαίθριου εμπορίου κατά την περίοδο κορύφωσης των εκδηλώσεων της Αποκριάς

Νέες πρωτοβουλίες με έμφαση τον αυστηρό περιορισμό στις υπαίθριες ψησταριές αλλά και την παράνομη πώληση αλκοόλ στους δρόμους της Πάτρας αναλαμβάνει τα επόμενα 24ωρα ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής της Πάτρας, στη συνέχεια και όσων συμφωνήθηκαν κατά την τελευταία σύσκεψη φορέων στο Δημαρχείο της Πάτρας.

Τις σχετικές επαφές συνεχίζει ο πρόεδρος του ΣΚΕΑΝΑ Τάσος Γιατράς μαζί με το προεδρείο και εστιάζονται στις αρμόδιες υπηρεσίες που έχουν αρμοδιότητα τόσο την πάταξη του παράνομου εμπορίου όσο και την τήρηση των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας.
«Είναι ξεκάθαρο ότι η εστίαση και αναψυχή αποτελείται αποκλειστικά από επαγγελματίες συναδέλφους που είναι και υπεύθυνοι για την τήρηση των υγειονομικών συνθηκών και την προστασία τω καταναλωτών. Πατρινό Καρναβάλι είναι οι φορείς και οι θεσμικοί και θα πρέπει να υπάρχουν ειδικοί έλεγχοι καθώς η μεγάλη προσέλευση του κόσμου που αναμένεται φέτος, μπορεί να οδηγήσει σε φαινόμενα που θα προκαλέσουν ζημιά τόσο στα έσοδα όσο και στην εικόνα της πόλης μας» αναφέρει ο κ.Γιατράς στην «Γ».

Ειδικότερα το προεδρείο του ΣΚΕΑΝΑ θα πραγματοποιήσεις συναντήσεις με την ηγεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας και της ΓΕ.Π.Α.Δ. Δυτικής Ελλάδος, την Διεύθυνση Υγείας Πρόνοιας και την ηγεσία και αρμόδια στελέχη της Π.Ε. Αχαΐας.

Ροή ειδήσεων

Advertisement