Connect with us

Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκή σήμερα (14:45) υποδέχεται την ΑΕΚ Β και θέλει να κρατήσει το αήττητο στο «σπίτι» της

Published

on

Ένα δύσκολο παιχνίδι δίνει σήμερα (14:45) η Παναχαϊκή καθώς υποδέχεται για την 12η αγωνιστική της Super League 2 την ΑΕΚ Β.

Το συγκρότημα του Σούλη Παπαδόπουλου μετά την εκτός έδρας ήττα στην Ριζούπολη από την Κηφισιά θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες και παράλληλα να κρατήσει το αήττητο που διατηρεί μέσα στην Αγυιά.

Το παιχνίδι κάθε άλλο παρά εύκολο είναι ωστόσο το σημαντικό είναι ότι στη διάθεση του έμπειρου τεχνικού θα είναι τόσο ο Στεργίδης όσο και οι Λαρέα και Θεοδωράκης που έλειπαν από το ντέρμπι κορυφής.

Εκτός Μυτίδης, Κάρλος αλλά και ο Κέρι

Η Παναχαϊκή αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα στην γραμμή κρούσης καθώς ξεμένει από επιθετικούς. Μετά τη λύση συμβολαίου του Λόρι Κέρι απομένουν τα τυπικά από τη διοίκηση. Εκτός από το σημερινό παιχνίδι είναι και ο Νέστορας Μυτίδης που είναι τραυματίας. Αυτό σημαίνει ότι ο Σούλης Παπαδόπουλος θα έχει στην κορυφή τον Αλεξόπουλο, έναν παίκτη που αγωνίζεται καλύτερα πιο πίσω καθώς μάχεται στο να διεκδικεί τις πρώτες μπαλιές.

Εκτός θα είναι και ο Κάρλος ο οποίος ακόμα δεν έχει αποθεραπευτεί με τον Σούλη Παπαδόπουλο να καλεί όλους τους εναπομείναντες ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι 21 τον αριθμό: Θεοδωράκης, Κολοβούρης, Μικές, Ρουγκάλας, Στεργίδης, Λαρέα, Λιοφάγος, Στασινόπουλος, Τοπάλ, Τσακμάκης, Τριμμάτης, Σίλβα, Παπαχρονόπουλος, Μπουρλάκης, Λινάρδος, Τσιάρας, Καρακλάιτς Ν., Καρακλάιτς Π., Χαντί, Κωνσταντακόπουλος, Ζυγκερίδης και Αλεξόπουλος.

«Σφυρίζει» ο Τσάκαλης

Ο Βασίλης Τσάκαλης από τον σύνδεσμο της Ηλείας ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει για την 12η αγωνιστικής το παιχνίδι της Παναχαϊκής με την ΑΕΚ Β. Βοηθοί του θα είναι οι Καραλής από τον ίδιο σύνδεσμο και Ισακωβίδης από την Λακωνία, ενώ τέταρτος θα είναι ο Στάμος (Ηλείας).

Αναλυτικά το πρόγραμμα με τους διαιτητές

Καλαμάτα-Προοδευτική, Μπακογιάννης (Αθηνών)

Επισκοπή-ΟΦ Ιεράπετρας, Τσατσούλης (Αθηνών)

Χανιά-Κηφισιά, Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

Ηλιούπολη-ΠΑΟ Ρουφ, Στεργιώτης (Αθηνών)

 

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement