Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Events

Αιγιάλεια: Mε επιτυχία η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίττας του ΚΑΠΗ

Δημοσιεύθηκε

στις

Ως μία από τις καλύτερες και πιο πετυχημένες των τελευταίων ετών μπορεί να χαρακτηριστεί η σημερινή εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίττας του ΚΑΠΗ δήμου Αιγιαλείας καθώς εκατοντάδες Αιγιαλείς γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα «Έσπερος» (Πανόραμα Συμπολιτείας) για να καλωσορίσουν τη νέα χρονιά με πολύ κέφι αλλά και… χορό, που κράτησε μέχρι τις πρώτες απογευματινές ώρες!

Τη βασιλόπιττα ευλόγησε ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Αθανάσιος Λιακόπουλος, ο οποίος, μεταφέροντας τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερωνύμου, ευχήθηκε σε όλους «καλή και ευλογημένη χρονιά», ενώ ακολούθως ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ δήμου Αιγιαλείας κ. Παναγιώτης Ανδριόπουλος εξέφρασε την ελπίδα οι προσδοκίες όλων να γίνουν πραγματικότητα μέσα στο 2023.

Παρών στην εκδήλωση και ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Ανδρέας Κατσανιώτης, ο οποίος δήλωσε εντυπωσιασμένος από την ανταπόκριση του κόσμου στην πρόσκληση του διοικητικού συμβουλίου του ΝΠΔΔ, εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθηση ότι τα μέλη του ΚΑΠΗ δήμου Αιγιαλείας θα έχουν στο μέλλον τη δυνατότητα για ακόμα περισσότερες δραστηριότητες, ώστε να καλύψουν το κενό που δημιουργήθηκε τα τελευταία χρόνια εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

«Όταν αντικρίζεις μία τέτοια διάθεση στα πρόσωπα του κόσμου, είσαι σίγουρος ότι αυτό μετατρέπεται σε καλή και ειλικρινή συνεργασία για το καλό της Αιγιαλείας. Τι καλύτερο για έναν δήμαρχο να βλέπει στα πρόσωπα των συνεργατών και των συμπολιτών του την ικανοποίηση και την ευχαρίστηση, που πηγάζουν μέσα από την καλή σχέση που έχουμε μεταξύ μας αναπτύξει, με έναν και μοναδικό στόχο: Να περνάμε όλοι μας δημιουργικά και καλά», ανέφερε στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος, συμπληρώνοντας ότι η δημοτική αρχή ήταν, είναι και θα συνεχίσει να είναι αρωγός στην προσπάθεια που κάνει το διοικητικό συμβούλιο του ΝΠΔΔ  για να παραμείνουν τα άτομα της Τρίτης Ηλικίας – μέλη του ΚΑΠΗ ενεργά στην κοινωνία.

Στη σημερινή εκδήλωση, την οποία «έντυσε» μουσικά η χορωδία του ΚΑΠΗ παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα γεμάτο νοσταλγία και μνήμες μίας άλλης εποχής, παρέστησαν επίσης ο αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας κ. Ανδρέας Φίλιας, η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αιγιαλείας κα Μαρία Γιδά, οι αντιδήμαρχοι Αιγιαλείας κ.κ. Νίκος Καραϊσκος, Βασίλης Χριστόπουλος, Στράτος Βαρδάκης, Γιώργος Ντίνος, Γιώργος Φραγκονικολόπουλος και Μαρία Σταυροπούλου, ο πρόεδρος του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Ντερντές κ.ά.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement