Connect with us

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα(23/1)

Published

on

Κριός
Η τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου σε βρίσκει «να πατάς το γκάζι» καθώς φαίνεται πως η ροή των προσωπικών σου ζητημάτων, των υποχρεώσεων και όλων αυτών που υπήρχαν στο πρόγραμμά σου έχει αρχίσει και βελτιώνεται αισθητά. Οι μέρες θα ενισχύσουν την ταχύτητα με την οποία θα εμφανίζονται αλλά και θα διευθετούνται διάφορα ζητήματα.

Ταύρος
Η εβδομάδα φαίνεται πως θα ξεκινήσει -ή θα έχει κατά τη διάρκεια της- αρκετές μετακινήσεις, επαφές, συναντήσεις και συζητήσεις με πρόσωπα που βρίσκονται όχι μόνο στο στενό αλλά και στο ευρύτερο σου περιβάλλον. Η ορθή πορεία του Ερμή σε ένα φιλικό ζώδιο προς εσένα -τον Αιγόκερω- καταδεικνύει επαφές και μία επικοινωνιακή διάθεση η οποία θα σε φέρει κοντά με αρκετά πρόσωπα.

Δίδυμοι
Η προσοχή σου θα στραφεί σε ζητήματα τα οποία αφορούν οικονομικές δοσοληψίες και οικονομικά άλλων προσώπων, όμως δεν πρέπει να ξεχάσεις και κάποιες δικές σου υποθέσεις με τις οποίες χρειάζεται να ασχοληθείς άμεσα. Από τη μία ο Ερμής στον Αιγόκερω σε ορθή πορεία σου χαρίζει έντονες διαπραγματευτικές ικανότητες -ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα- από την άλλη ο Άρης στο ζώδιό σου ενισχύει την ενέργειά σου και αποτελεί σύμμαχο σου.

Καρκίνος
Αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν ευκαιρίες να διευθετήσεις κάποια ζητήματα σχέσεων τα οποία προέκυψαν το προηγούμενο διάστημα και φαίνεται πως με κάποιο τρόπο σε ταλαιπωρούν ακόμα. Ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω και ο Άρης από το ζώδιο των Διδύμων βρίσκονται σε ορθή πορεία και θα διευκολύνουν σημαντικά συνομιλίες, δράσεις και επαφές. Δώσε προτεραιότητα σε θέματα τα οποία αφορούν σχέσεις αλλά και σε ζητήματα που επηρεάζουν τη διάθεσή σου.

Λέων
Η εβδομάδα θα σου δώσει τη δυνατότητα να «διορθώσεις» κάποια ζητήματα στην καθημερινότητά σου, καθώς και να φέρει εις πέρας κάποια εργασιακά θέματα τα οποία φαίνεται πως ήταν αρκετά απαιτητικά. Ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω έχοντας αποκτήσει την κανονική του ταχύτητα καταδεικνύοντας πως οι δουλειές, οι υποχρεώσεις και όλα αυτά που κάνεις σε καθημερινή βάση θα έχουν μία ανεμπόδιστη ροή.

Παρθένος
Θα δώσεις προτεραιότητα στην προσωπική σου ζωή, καθώς κάποιες συζητήσεις που θα έχεις είτε με φίλους είτε με το σύντροφό σου είτε με κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σου. Ο Ερμής πλέον βρίσκεται στη συνηθισμένη του ταχύτητα στο ζώδιο του Αιγόκερω και βοηθά στη διευθέτηση προσωπικών υποθέσεων, όπως επίσης θα βοηθήσει στο να βρεθεί άκρη σε ένα αισθηματικό σου θέμα.

Ζυγός
Σε προτεραιότητα θα είναι ζητήματα τα οποία αφορούν το σπίτι και την οικογένεια, καθώς η παρουσία του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερω θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στα «εν οίκω». Από την άλλη η παρουσία του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων δεν θα σε αφήσει να «ξεχάσεις» κάποιες προσωπικές υποθέσεις, όπως επίσης και ένα φλερτ που αυτή τη στιγμή σε απασχολεί αρκετά.

Σκορπιός
Οι προσωπικές σου υποθέσεις θα πρωτοστατήσουν μέσα στην εβδομάδα καθώς φαίνεται πως θα αφήσεις τα υπόλοιπα για αργότερα και θα δώσεις μεγαλύτερη σημασία σε προσωπικά θέματα και κυρίως σε ζητήματα καρδιάς. Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω θα φέρει συζητήσεις επί συζητήσεων με φίλους και αγαπημένα σου πρόσωπα, από τις οποίες θα βγεις κερδισμένος, καθώς θα σε βοηθήσουν να διαχειριστείς ένα προσωπικό σου ζήτημα.

Τοξότης
Τα οικονομικά φαίνεται πως θα αποτελέσουν κυρίαρχο θέμα συζήτησης αυτή την εβδομάδα, πολύ πιθανό να αποτέλεσαν θέμα συζήτησης και τις προηγούμενες, όμως τώρα φαίνεται πως κάποιες συνομιλίες και επαφές που θα έχεις για τέτοιου είδους ζητήματα θα φέρουν αποτέλεσμα. Δεν θα πρέπει να ξεχνάς πως ο Άρης εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων και μπορεί να δημιουργήσει κάποιες εντάσεις με συνεργάτες σου.

Αιγόκερως
Αυτή την εβδομάδα οι δουλειές θα αρχίσουν να τρέχουν, όπως επίσης και οι εξελίξεις σε ζητήματα τα οποία σε ενδιέφεραν και μέχρι στιγμής παρέμειναν στάσιμα. Αξιοποίησε τα επικοινωνιακά σου ταλέντα -που θα ενισχύσει κι ο Ερμής- ώστε να κάνεις τις σωστές κινήσεις στα ζητήματα που σε αφορούν και να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις.

Υδροχόος
Αυτή η εβδομάδα θα σου δώσει το κίνητρο για να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο και προσοχή σε ζητήματα τα οποία επηρεάζουν αρνητικά τη ψυχολογία σου. Προσπάθησε να επικεντρωθείς σε ζητήματα που σε απασχολούν καθώς είναι πάρα πολύ πιθανό να βρεις ένα τρόπο ώστε να μπορέσεις να το διαχειριστείς σε πρακτικό επίπεδο.

Ιχθύες
Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα υπάρξουν αρκετές συναντήσεις αλλά και συζητήσεις με πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος, οι οποίες θα παίξουν σημαντικό ρόλο και στη διάθεσή σου. Στις 25/1 το εξάγωνο μεταξύ του Ήλιου από τον Υδροχόο και του Δία στον Κριό μπορεί να σε οδηγήσει στην αποτελεσματική διαχείριση ενός ζητήματος που είχε επηρεάσει τη διάθεσή σου.

Ροή ειδήσεων

Advertisement