Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ο Πρόεδρος του ΚΟΔΗΠ Θόδωρος Τουλγαρίδης βρέθηκε στην κοπή πίτας του ΚΑΠΗ Προσφυγικών

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ), Θόδωρος Τουλγαρίδης, παραβρέθηκε σήμερα το πρωί στην εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Α’ Δημοτικού ΚΑΠΗ, που βρίσκεται στην περιοχή των Προσφυγικών.

Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του ΚΟΔΗΠ, ευχήθηκε καλή χρονιά, υγεία και δύναμη, μετέφερε και τις ευχές του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη. Αμέσως μετά αναφέρθηκε στα προγράμματα έργων που είναι σε εξέλιξη στα Προσφυγικά, τα οποία θα αναβαθμίσουν την περιοχή και θα δώσουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής στους κατοίκους. Τόνισε ότι όλα αυτά γίνονται παρά τις αντίξοες για τον Δήμο συνθήκες με την έλλειψη προσωπικού -εξαιτίας  συνταξιοδοτήσεων αλλά και της απαγόρευσης προσλήψεων μόνιμου προσωπικού-  και χρηματοδοτήσεων από το κράτος. Μίλησε όμως και για τις δράσεις των ΚΑΠΗ, που στηρίζονται απ’ όλες τις δομές και τους οργανισμούς του Δήμου, όπως το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. τον Πολιτιστικό Οργανισμό και τους εργαζόμενους του ΚΟΔΗΠ, προκειμένου να υλοποιείται η δημιουργική απασχόληση των μελών και των τριών ΚΑΠΗ του Δήμου. 

Ο κ. Τουλγαρίδης, καταλήγοντας, επανέλαβε ότι η Δημοτική Αρχή, θα συνεχίσει και το 2023, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, να αγωνίζεται και να διεκδικεί, αυτά που δικαιούται και αξίζουν στον λαό της Πάτρας.

 

*Αύριο, Τρίτη στις 10.30 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, του Γ’ ΚΑΠΗ Ζαρουχλεΐκων και την Τετάρτη 25 του μήνα, επίσης στις 10.30 το πρωί, στο Β’ ΚΑΠΗ της Αγυιάς. 

Ροή ειδήσεων

Advertisement