Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Έπιπλα Γεωργιόπουλος MoreDesign»: Με σημείο αναφοράς την προσφορά στον άνθρωπο

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των δύο νοσοκομείων της Πάτρας που προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στον άνθρωπο και στο παιδί, αφιέρωσαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα της φέτος οι γνωστοί επιχειρηματίες Κωνσταντίνος και Γιάννης Γεωργιόπουλοι και τα παιδιά τους, τα οποία έχουν πάρει πλέον την σκυτάλη της εταιρείας Έπιπλα Γεωργιόπουλος MoreDesign (οδός Κανελλοπούλου 80) στην Πάτρα.

Η εκδήλωση που διοργάνωσαν το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής ξεχώριζε φέτος καθώς οι επιχειρηματίες θέλησαν να τιμήσουν τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που κάνουν κατάθεση ψυχής τόσο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας όσο και στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών.
Στην ομιλία του, ο Κωνσταντίνος Γεωργιόπουλος εξήρε το ιατρικό και νοσηλευτικό δυναμικό της πόλης μας, το οποίο το διάστημα της πανδημίας κατέβαλε ηρωικές προσπάθειες αλλά και στην καθημερινότητα δίνει μάχη για το πολυτιμότερο αγαθό της υγείας. Έκανε ιδιαίτερη μνεία στον διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων του ΠΓΝΠ Ανδρέα Ηλιάδη και τους συνεργάτες του για την μεγάλη προσφορά τους στα παιδιά, αλλά και στον διευθυντή της Κλινικής Covid -19 του ΓΚΝΠ Λεωνίδα Στέλλα και σ’ όλη την ομάδα του για τις άοκνες προσπάθειες που κατέβαλαν για τους ασθενείς τους. «Σε όλους όσοι υπηρετούν το Εθνικό Σύστημα Υγείας αφιερώνουμε φέτος την εκδήλωσή μας και τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους στον άνθρωπο» τόνισε ο κ. Γεωργιόπουλος και ευχήθηκε εκ μέρους της εταιρείας που μετρά 50χρόνια διαδρομής καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους.
Την πίτα ευλόγησαν ο Αρχιμανδρίτης π. Ιωσήφ Μήλιας και ο προϊστάμενος του Ι.Ν. Αγίου Ελευθερίου Πατρών π. Νικόλαος Μήλας. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της επιχειρηματικής κοινότητας αλλά και μέλη της τοπικής κοινωνίας, φίλοι και γνωστοί των ιδιοκτητών της εταιρείας.

Από την σημερινή έντυπη έκδοση της εφημερίδας ΓΝΩΜΗ


Ροή ειδήσεων

Advertisement