Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Κρήτη: Ραγίζει καρδιές ο σκύλος που θρηνεί για τον τετράποδο φίλο του

Δημοσιεύθηκε

στις

Συγκινεί η ιστορία δύο τετράποδων φίλων στην Κρήτη.

Στις εικόνες που κατέγραψε η αθλήτρια του βόλεϊ Νίκη Μανωλάκη και οι οποίες κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, φαίνεται ένα νεκρό σκυλάκι στη μέση του δρόμου. Η πιθανότερη εκδοχή είναι να είχε χτυπηθεί από διερχόμενο αυτοκίνητο. Ο τετράποδος φίλος του στέκεται ακριβώς δίπλα του και αρνείται να εγκαταλείψει το σημείο.

«Μεγαλείο από τα ζώα»

«Κινητοποιήθηκαν πολλοί εξαιρετικοί άνθρωποι και τους ευχαριστώ. Εγώ είχα φύγει από το σημείο όταν έφτασαν για βοήθεια, καθώς δούλευα στις 21:00 και αφού είχα επικοινωνήσει με όσους περισσότερους ανθρώπους μπορούσα. Συνήθως εκείνη που πράττει και όχι εκείνη που απλά ειδοποιεί. Δεν είχα το θάρρος όμως εκείνη τη στιγμή να βοηθήσω παραπάνω. Απ’ ότι είδα, ένας νεαρός εθελοντής χάιδεψε τον σκυλάκο, τον ηρέμησε και τον παρέλαβαν οι κυνοκόμοι.

Τον ευχαριστώ από την καρδιά μου. Και όσους κινητοποιήθηκαν από τον δήμο και το κυνοκομείο Ηρακλείου. Το άλλο σκυλάκι δυστυχώς ήταν νεκρό ήδη. Η αφοσίωση του φίλου του με έχει συνταράξει πραγματικά.

Μεγαλείο από τα ζώα… κρίμα για το σκυλάκι που χάθηκε. Κρίμα για τη ζωή σε αλυσίδα που πέρασαν. Και τα δύο έσερναν αλυσίδες… Αυτό ζω αυτή τη στιγμή…» ήταν το σχόλιο που συνόδευε το συγκλονιστικό βίντεο που μοιράστηκε η αθλήτρια στο Facebook.


Ροή ειδήσεων

Advertisement