Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

ΜΑΝΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ: Τέλεσε μνημόσυνο για την Τζωρτζίνα σε μοναστήρι

Δημοσιεύθηκε

στις

Το ετήσιο μνημόσυνο για τη Τζωρτζίνα, καθώς στις 29 Ιανουαρίου συμπληρώνεται ένας χρόνος από τον θάνατό της, έκαναν το Σαββατοκύριακο ο Μάνος Δασκαλάκης και η οικογένειά του.

Στο  μνημόσυνο, που έγινε υπό καθεστώς μυστικότητας και δίχως να ενημερωθούν πολλοί φίλοι και συγγενείς του, παραβρέθηκαν ο Μάνος Δασκαλάκης, οι γονείς του και άλλοι λιγοστοί δικοί τους άνθρωποι. Αυτόπτες μάρτυρες να αναφέρουν πως στο μνημόσυνο συγκεντρώθηκαν περίπου 10 άτομα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια Δασκαλάκη επέλεξε να κάνει αυτό το Σαββατοκύριακο το μνημόσυνο και όχι το επόμενο που συμπίπτει με την συμπλήρωση του ενός χρόνου, καθώς επίσης να το κάνει και σε μοναστήρι και όχι στον τάφο του παιδιού, προκειμένου να μην υπάρξουν άβολες συναντήσεις με μέλη της οικογένειας της Ρούλας Πισπιρίγκου. Ένας ακόμη λόγος είναι πως εάν το μνημόσυνο γινόταν το επόμενο Σαββατοκύριακο, θα ήταν λίγες ώρες πριν από τη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, στην οποία πρώτος μάρτυρας είναι ο Μάνος Δασκαλάκης. Ο πατέρας των τριών κοριτσιών θέλει να είναι το Σαββατοκύριακο 28/29 Ιανουαρίου στην Αθήνα, προκειμένου να προετοιμαστεί καλύτερα για την κατάθεση του.

Πρόσωπο από το περιβάλλον 32χρονου πατέρα των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών μετέφερε ότι ο Δασκαλάκης έχει αλλάξει πολύ, ότι οι φίλοι του τον βλέπουν πολύ λιγότερο και ότι θέλει να μεταφέρει και τα άλλα δύο παιδιά στον οικογενειακό τάφο, μαζί με την Τζωρτζίνα.

«Προσπαθεί να τα βρει με τον εαυτό του, να βρει μια δουλειά να σταθεί στα πόδια του, αλλά είναι δύσκολο, ειδικά καθώς πλησιάζει η δίκη», επεσήμανε πρόσωπο που γνωρίζει καλά τον Μάνο Δασκαλάκη.


Ροή ειδήσεων

Advertisement