Connect with us

Παναχαϊκή

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Θα παρακολουθήσει τον Ηρόδοτο ο Σούλης

Published

on

 

Ο έμπειρος τεχνικός Σούλης Παπαδόπουλος συνηθίζει να παρακολουθεί όποτε του δίνεται η δυνατότητα τους προσεχείς αντιπάλους του.

Έτσι λοιπόν μετά την προπόνηση ο έμπειρος τεχνικός θα έχει την ευκαιρία σήμερα να μεταβεί στο Ρέντη έτσι ώστε να παρακολουθήσει το παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Ολυμπιακό Β και τον Ηρόδοτο που είναι και οι προσεχείς αντίπαλοι των κοκκινόμαυρων.

Όπως έγινε γνωστό η Super League 2 ανακοίνωσε το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής με την Παναχαϊκή να αγωνίζεται στην Κρήτη με τον Ηρόδοτο την Κυριακή (29/1) και ώρα 14:45 στο γήπεδο Ν. Αλικαρνασσού. Την επόμενη αγωνιστική η Παναχαϊκή θα αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό Β’ και στην αυλαία του πρώτου γύρου θα πραγματοποιήσει το ρεπό της. Να θυμίσουμε ότι με τον Ηρόδοτο δεν θα υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη.

ΘΑ ΕΚΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ ΜΕ ΗΡΟΔΟΤΟ

Δύο παίκτες της Παναχαϊκής συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες με τον Σούλη Παπαδόπουλο να αποφασίζει τον έναν να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής με τον Ηρόδοτο. Αυτός είναι ο Αντώνης Τσιάρας που δεν θα ακολουθήσει την αποστολή στην Κρήτη ενώ ο δεύτερος, ο Χάρης Τοπάλ αποφασίστηκε να την εκτίσει στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου με την Επισκοπή.

ΙΣΟΠΑΛΟ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Δεν ανέδειξε νικητή το αθηναϊκό ντέρμπι του Νότιου ομίλου για την 12η αγωνιστικής της Super League 2 ανάμεσα στον Απόλλωνα Σμύρνης και την Καλλιθέα (1-1) ευνοώντας τόσο την Κηφισιά όσο και την Παναχαϊκή που διεκδικεί τη δεύτερη θέση.

Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς και γκολ και έχασαν την ευκαιρία να πλησιάσουν πιο πολύ την πρωτοπόρο Κηφισιά. Ο Απόλλωνας πήρε κεφάλι… στο σκορ με τον Λουκία (21’) για να φέρει το παιχνίδι στα ίσια η Καλλιθέα με τον Μωραΐτη (80’).

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement