Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πίτα στην Αχαΐα με «έτοιμο» ψηφοδέλτιο-Συνεδριάζει την Κυριακή η Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ., οι 11 που «κλείδωσαν» και η μία… που έρχεται

Δημοσιεύθηκε

στις

Την ερχόμενη Κυριακή συνεδριάζει η Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής για την οριστικοποίηση των ψηφοδελτίων του κόμματος για τις εθνικές εκλογές.

Τα ψηφοδέλτια αναμένεται να ανακοινωθούν αμέσως, σηματοδοτώντας και επίσημα την έναρξη του προεκλογικού αγώνα για τους υποψήφιους βουλευτές που θα δώσουν τη δική του «μάχη» ανά εκλογική περιφέρεια.

Στην Αχαΐα, σύμφωνα με πληροφορίες το ψηφοδέλτιο είναι έτοιμο και οι δώδεκα υποψήφιοι θα κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση όλοι μαζί στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας της Νομαρχιακής Επιτροπής που έχει προγραμματιστεί την ερχόμενη Δευτέρα στις 6 το απόγευμα στο «W» στο Ρίο παρουσία του γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, Ανδρέα Σπυρόπουλου και του πρ. πρωθυπουργού, βουλευτή Αχαΐας, Γιώργου Παπανδρέου.

ΟΙ 11 ΚΑΙ … ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ

Υπενθυμίζεται ότι οι 11 σίγουροι για το ψηφοδέλτιο (με αλφαβητική σειρά) είναι οι εξής:
-Γιώργος Παπανδρέου: Πρώην πρωθυπουργός, βουλευτής Αχαϊας του ΠΑΣΟΚ
–Κατερίνα Σολωµού. Καθηγήτρια της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών, σντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου της Πάτρας και αν. τομεάρχης Υγείας του ΠΑΣΟΚ.
–Μαρίνος Σκανδάµης. Δικηγόρος, πρώην γγ Αντεγκληματικής Πολιτικής του υπουργείου Δικαιοσύνης, τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ.
–Ολυµπία Λόη. Αρχιτέκτων μηχανικός, έχει διατελέσει και αναπληρώτρια γραμματέας στον τομέα Τουρισμού.
–Δηµήτρης Κατσικόπουλος. Πρώην βουλευτής και πρώην Νομάρχης.
–Παρασκευή Λουκοπούλου. Γιατρός στην Παθολογική Κλινική του Γ.Κ.Ν. Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας»
–Γιώργος Μπέσκος.Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Αιγίου.
–Θεόδωρος Νασιώτης. Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Καλαβρύτων, γιατρός
–Γιάννης Ταπεινός. Πρώην αντινομάρχης και πρόεδρος της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας.
–Δήµητρα Αναργύρου. Δημοσιογράφος της ΕΡΤ
–Γιώργος Καρβουνιάρης. Δημοσιογράφος, γενικός γραμματέας της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων, Πελοποννήσου, Ηπείρου και Νήσων
Σήμερα ή αύριο, σύμφωνα με πληροφορίες της «Γ», θα έχει οριστικοποιηθεί και η συμμετοχή μιας ακόμη γυναίκας. Ήδη έχουν γίνει συζητήσεις με τρεις υποψήφιες και αναμένεται η τελική απάντηση τους, ώστε να γίνει η επιλογή.

Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement