Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Διεθνή

Εύα Καϊλή: Η οριστική ρήξη με τον Τζόρτζι και η αποκάλυψη των χλιδάτων διακοπών τους με στέλεχος των Ευρωσοσιαλιστών

Δημοσιεύθηκε

στις

Στην Ισπανία και στην Ιράτχε Γκαρθία Πέρεθ, την πρόεδρο της Ομάδας της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, φτάνουν τα πλοκάμια του Qatar Gate, καθώς το  ισπανικό Es Diario δημοσιεύει φωτογραφίες από διακοπές που έκανε η επικεφαλής του γραφείου της Πέρεθ με την Εύα Καϊλή και τον σύζυγό της Φραντσεσκο Τζόρτζι.

Το Es Diario σημειώνει ότι η Laura Ballarín, γραμματέας και «δεξί χέρι» της προέδρου της ευρω-ομάδας των Σοσιαλιστών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, της Iratxe García, έκανε διακοπές σε ιστιοπλοϊκό σκάφος με την Εύα Καϊλή, και τον σύντροφό της, Φραντσέσκο Τζόρτζι, την περίοδο που το ζευγάρι φέρεται να συμμετείχε στο Qatargate.  Το «Es Diario» δημοσιεύει φωτογραφίες τις οποίες συνοδεύει με το σχόλιο ότι τα τρία στελέχη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ταξίδευαν στη Μεσόγειο, με το ιστιοπλοϊκό, «όταν η αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου διπλασίαζε τις τραπεζικές της καταθέσεις με τις φερόμενες εγκληματικές δραστηριότητες».

Τον Ιούλιο του 2021, η Ballarín ποζάρει παρέα με τον Τζόρτζι επάνω σε ένα σκάφος που έχει αγκυροβολήσει στους Αντίπαξους, στο πλαίσιο ιδιωτικής κρουαζιέρας με ιστιοπλοϊκό στο Ιόνιο Πέλαγος. «Αυτές οι φωτογραφίες αποδεικνύουν ότι το πιο έμπιστο άτομο της García ήταν φίλη με την αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Καϊλή, στα χρόνια που η δεύτερη φέρεται να ασκούσε επιρροή», γράφει το Es Diario.

Μπαλαρίν

Η ρήξη

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR, η Εύα Καϊλή, περιμένει εναγωνίως να δει τι θα καταθέσει ο Αντόνιο Παντσέρι, στο πλαίσιο της συνεργασίας του πλέον με τις βελγικές αρχές, ενώ, όπως αναφέρει ο δικηγόρος της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, αποκαλεί τον Φραντσέσκο Τζόρτζι «τοξικό τέρας», κάτι που φανερώνει ότι πλέον έχουν διαρραγεί οι σχέσεις του άλλοτε περίβλεπτου ζεύγους.

«Αισθάνεται προδομένη, για τη βαλίτσα, από τον άνθρωπο που εμπιστεύθηκε. Αναρωτιέται πώς επέτρεψε σε αυτό το “τοξικό τέρας” να είναι μέσα στο σπίτι τους και να μην την έχει ενημερώσει», ανέφερε ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος. Στριμωγμένος, πάντως είναι και ο Φραντσέσκο Τζόρτζι, ο οποίος θα παρουσιαστεί μεθαύριο στο προδικαστικό συμβούλιο για το αίτημα αποφυλάκισής του.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement