Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Φθάσαμε στο απροχώρητο…»- Κραυγή αγωνίας από τον πρόεδρο του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Αχαΐας Χρήστο Δαραμούσκα για την υποστελέχωση και τα κτιριακά προβλήματα  

Σήμερα (12 μ.) η συνέλευση παρουσία κλιμακίου της Ομοσπονδίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Αντιμέτωποι με σοβαρά προβλήματα βρίσκονται οι δικαστικοί υπάλληλοι της Πάτρας εξαιτίας των μεγάλων ελλείψεων σε προσωπικό αλλά και των συνθηκών εργασίας στο νυν Δικαστικό Μέγαρο.

Το κτίριο μπορεί να είναι σημείο αναφοράς για την Πάτρα, όμως, λόγω παλαιότητας, παρουσιάζει συχνά – πυκνά φθορές που δύσκολα αποκαθίστανται.

«Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Δικαστικές Υπηρεσίες της Πάτρας είναι πολλά και οι συνθήκες εργασίας για τους δικαστικούς υπαλλήλους έχουν φτάσει πλέον στο απροχώρητο. Έχουν περάσει 20 χρόνια από την ανακαίνιση του Μεγάρου και υπάρχουν συνεχώς βλάβες… Υπάρχουν γραφεία χωρίς θέρμανση καθώς οι διαδικασίες είναι χρονοβόρες. Την ίδια ώρα, από τον περασμένο Νοέμβρη περιμένουμε να γίνει ο διαγωνισμός για νέες προσλήψεις και έχουμε φθάσει Γενάρη…! Μετά τις εκλογές τα κενά από 40% που είναι σήμερα θα φθάσουν τουλάχιστον το 60%», δηλώνει στην «Γ» ο πρόεδρος του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Πάτρας, Χρήστος Δαραμούσκας.

Ροή ειδήσεων

Advertisement