Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Για ποιους είναι οι αυξήσεις;

Δημοσιεύθηκε

στις

 

«Βροχή» έπεσαν χθες τα τηλεφωνήματα στη «Γ» από συνταξιούχους που πήραν να καταγγείλουν πως έλαβαν «0» αύξηση, παρά τα όσα έχουν εξαγγελθεί. «822 ευρώ έπαιρνα, 822 ευρώ μου έβαλαν. Που είναι η αύξηση;», αναρωτήθηκε συνταξιούχος ο οποίος δεν είδε καμία διαφορά στο λογαριασμό του. Η καταβολή των συντάξεων που ξεκίνησε χθες συνεχίζεται και μαζί δεν αποκλείεται να συνεχιστούν και τα παράπονα των ηλικιωμένων που περίμεναν πως και πως να πάρουν κάτι παραπάνω.

 

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Με 63 εκατ. ευρώ χρηματοδοτούνται 1.689 Νέοι Γεωργοί στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, μέσω του ΠΑΑ 2014-2020

Δημοσιεύθηκε

στις

 

 

Στην υπογραφή της δεύτερης απόφασης ένταξης  δικαιούχων στο πρόγραμμα Νέων Γεωργών (3η Πρόσκληση Υπομέτρου 6.1) του ΠΑΑ 2014–2020 κατά τη μεταβατική περίοδο 2021 και 2022, προχώρησε σήμερα Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023, ο εντεταλμένος σύμβουλος και βοηθός του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος.

Σύμφωνα με την απόφαση εντάσσονται στο πρόγραμμα 1.689 Νέοι Γεωργοί και η συνολική επιλέξιμη δημόσια δαπάνη των πράξεων ανέρχεται σε 63.180.000,00 €.

Με αφορμή την έκδοση της 2η Απόφασης Ένταξης Πράξεων ο κ. Σακελλαρόπουλος δήλωσε:

«Είμαι πανευτυχής που ολοκληρώθηκε η ένταξη των δικαιούχων Νέων Γεωργών στο εν λόγω πρόγραμμα. Μέσω του προγράμματος των Νέων Γεωργών δίνουμε  την ευκαιρία σε 1.689 νέες και νέους ανθρώπους να ασχοληθούν ενεργά με τη γεωργία και την κτηνοτροφία σε μία αγροτική Περιφέρεια όπως χαρακτηρίζεται η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα στοχεύει στην οικονομική στήριξη όλων των δικαιούχων που θέλουν να γίνουν επαγγελματίες αγρότες. Τέλος, θα ήθελα να επισημάνω ιδιαιτέρως ότι αποτελεί πάγιο αίτημά μας η ένταξη όλων των επιλαχόντων Νέων Γεωργών στο πρόγραμμα».  

 

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ο Δημήτρης Αντωνακόπουλος υποψήφιος στην Αχαΐα  

Δημοσιεύθηκε

στις

 

 

Με τιμή και χαρά ανακοινώνουμε την υποψηφιότητα του κου Δημήτρη Αντωνακόπουλου στην εκλογική περιφέρεια Αχαΐας.

Ο Δημήτρης Αντωνακόπουλος φοίτησε σε βιομηχανική σχολή και εργάστηκε κατόπιν σε ναυτιλιακή εταιρεία και στη ΔΕΗ. Από το 1979 διατηρεί προσωπική του εμπορική και αγροτική επιχείρηση με μεγάλη επιτυχία. Είχε κοινωνική δράση και ενασχόληση με τα κοινά στο παρελθόν, ως πολιτευτής στην περιφέρεια Αχαϊας. Έχει άριστη γνώση των προβλημάτων της περιοχής του.

Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε καλόν αγώνα και καλή επιτυχία!

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Επίσημα υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Ηλείας ο Δημήτρης Αβραμόπουλος

Δημοσιεύθηκε

στις

Επίσημα υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην εκλογική περιφέρεια της Ηλείας θα είναι ο Δημήτρης Αβραμόπουλος στις εκλογές του Μαΐου.
Mε απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, ύστερα από συνάντησή τους, στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρώην Ευρωπαίος Επίτροπος, Δημήτρης Αβραμόπουλος, θα είναι υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην εκλογική περιφέρεια της Ηλείας στις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου.

Περισσότερα
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα