Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Only Fans: Όλο και περισσότερες Ελληνίδες παρατάνε τις δουλειές τους και στρέφονται στην πλατφόρμα

Δημοσιεύθηκε

στις

Ολοένα και περισσότερα είναι τα πρόσωπα που γεμίζουν το κολλάζ του Only Fans, ένας χώρος που νεαρές κοπέλες και νεαροί άντρες, αλλά και μεγαλύτεροί άνθρωποι βρίσκουν τρόπο έκφρασης και ταυτόχρονα βγάζουν πολλά λεφτά.

Στο διαδίκτυο, η Ελληνίδα youtuber που είναι γνωστή ως «Seniora Ellis», ανακοίνωσε πως, όπως χιλιάδες πολλοί ακόμα Έλληνες τα τελευταία χρόνια, έκανε και αυτή το βήμα για το Only Fans.

«Δεν το βλέπω σαν προκλητικό, πρόστυχο. Μου αρέσει γιατί βλέπεις την ψυχή της γυναίκας. Γυναίκες ασφαλείς, γυναίκες καλλιτεχνικές και αισθησιακές. Είναι ωραίο να γεμίζει ο χρόνος σου» είπε στo MEGA.

H ίδια θα πει πως έχει μπει και στο Only Fans μετά τα άλλα κοινωνικά δίκτυα, επειδή της αρέσει να κάνει κάτι καλλιτεχνικό και τουλάχιστον για την ώρα, όσα ανεβάζει δεν είναι γυμνά.

«Δεν ανεβάζω γυμνό, αλλά φωτογραφίες με μαγιό» ανέφερε. Όπως λέει, οι φωτογραφίες που τραβάει δε δείχνουν το κορμί της αλλά την ψυχή της. Όσο για το οικονομικό, έρχεται σε δεύτερη μοίρα.

«Γενικά μου αρέσει πάρα πολύ το γυμνό, συνειδητοποιείς τι είσαι. Ένα γυμνό σώμα είμαστε και ειδικά τα γυναικεία σώματα πεθαίνω να τα βλέπω» ανέφερε.

Στο Only Fans και παίκτρια ριάλιτι

Στο Only Fans βρέθηκε και γνωστό μοντέλο που είχε συμμετοχή σε τηλεπαιχνίδι μοντέλων.

Ο λόγος για την Αλιόνα Αμπράμοβα, που πολλοί θα τη θυμάστε ως «έχω κάνει μόνο χείλη και ‘τσίτος’», η οποία κατάφερε να συγκεντρώσει έναν πολύ μεγάλο αριθμό followers στο Instagram και το Tiktok.

Βέβαια δεν μπόρεσε όλους αυτούς να τους μετασχηματίσει σε κέρδος, αφού το κοινό της δεν βρήκε ανταπόκριση σε διαφημιστικές εταιρείες και περιορίστηκε σε ελάχιστα προϊόντα. Ωστόσο, έτσι άνοιξε ο δρόμος για το Only Fans.

Το ποσό που μπορεί κάποιος να κερδίσει από την πλατφόρμα εξαρτάται από το πόσοι ενδιαφερόμενοι υπάρχουν να πληρώσουν για να δουν το περιεχόμενο.

Σταρς του Only Fans χρεώνουν απευθείας μηνύματα και έτσι κάποιος μπορεί να πληρώσει 5 ή 50 ή 500 € για μια φώτο ή για ένα τσατ. Άλλοι χρεώνουν μηνιαία συνδρομή στο περιεχόμενό τους και άλλοι επιχειρούν έναν συνδυασμό και των δύο.

IN.GR


Ροή ειδήσεων

Advertisement