Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκή σήμερα (5 μ.μ.) πετάει για την Κρήτη, καθώς αύριο αντιμετωπίζει τον Ηρόδοτο

Δημοσιεύθηκε

στις

 

 

Με στόχο να σημειώσει την 8η νίκη στο πρωτάθλημα της Super league 2 ταξιδεύει αεροπορικώς σήμερα στις 5 μ.μ. για το Ηράκλειο η αποστολή της Παναχαϊκής καθώς αύριο (29/1-14:45) φιλοξενείται από τον Ηρόδοτο για την 13η αγωνιστική.

Οι κοκκινόμαυροι στοχεύουν σε αυτό το «τρίποντο» καθώς επιθυμούν να παραμείνουν κοντά στην κορυφή και να διεκδικήσουν ό,τι καλύτερο μπορούν.

Σήμερα το πρωί στις 10 π.μ. η Παναχαϊκή θα κάνει την τελευταία της προπόνηση και εν συνεχεία ο Σούλης Παπαδόπουλος θα ανακοινώσει την αποστολή για το εκτός έδρας ματς με τον Ηρόδοτο.

Στις 12:30μ.μ. οι κοκκινόμαυροι θα ταξιδέψουν οδικώς για το «Ελ. Βενιζέλος» και εν συνεχεία στις 5 μ.μ. αεροπορικώς θα μεταβούν στο Ηράκλειο.

ΕΚΤΟΣ Ο ΜΥΤΙΔΗΣ-ΤΣΙΑΡΑΣ

Εκτός απροόπτου εκτός της αποστολής θα είναι ο Κοντοχρήστος, ο Μυτίδης που δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του, ο Κάρλος, ο Μικές αλλά και ο Τσιάρας που θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής.

Οπότε η αποστολή για την Κρήτη θα αποτελείται από τους Θεοδωράκη, Κολοβούρη, Λαρέα, Ρουγκάλα, Στεργίδη, Λιοφάγο, Στασινόπουλο, Τοπάλ, Τσακμάκη, Λινάρδο, Καρακλάιτς Π., Χαντί, Καρακλάιτς N., Κωνσταντακόπουλο, Μπουρλάκη, Παπαχρονόπουλο, Σίλβα, Αλεξόπουλο, Τριμμάτη και Ζυγκερίδη.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ (29/1)

Ηρόδοτος – Παναχαϊκή (14:45)

Κηφισιά – Επισκοπή (14:45)

Ιεράπετρα – Καλαμάτα (14:45)

Προοδευτική – Απόλλωνας Σμύρνης (14:45)

ΔΕΥΤΕΡΑ (30/1)

Καλλιθέα – Ηλιούπολη (15:15)

ΠΑΟ Ρουφ – Αιγάλεω (14:45)

 

 Κ14-Κ16: Για το διπλό οι “μικροί” του Χ. Ράντου

Με στόχο να γυρίσουν με τους τρεις βαθμούς της νίκης οι ομάδες της Κ14 και Κ16 της Παναχαϊκής ταξιδεύουν σήμερα για την Βάρη έτσι ώστε να αντιμετωπίσουν τον Πανιώνιο για την 14η αγωνιστική στο πρωτάθλημα «Attica Soccer».

Η Κ16 αγωνίζεται στο γήπεδο Fous de Foot στις 3 μ.μ. ενώ η Κ14 στο ίδιο γήπεδο στις 5 μ.μ.

Οι «μικροί» του Χάρη Ράντου είναι πανέτοιμοι έτσι ώστε να επιστρέψουν στην Πάτρα με γεμάτες… τις αποσκευές τους.


Ροή ειδήσεων

Advertisement