Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝ.ΑΛ. ανοίγει το «χορό» των ψηφοδελτίων-Αύριο αναμένεται η ανακοίνωση των στελεχών και από την Αχαΐα που θα ριχτούν στη «μάχη» των εθνικών εκλογών

Δημοσιεύθηκε

στις

Το «χορό» των εθνικών εκλογών ανοίγει και επίσημα με την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων του σε όλη την ελληνική επικράτεια -πλην της Επικρατείας- το ΠΑΣΟΚ- Κίνημα- Αλλαγής.

Αύριο στις 10 το πρωί στο ξενοδοχείο Divani Caravel θα συνεδριάσει η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του κόμματος με αντικείμενο την έγκριση των υποψήφιων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στις επερχόμενες εθνικές εκλογές, ενώ στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η πολιτική ομιλία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη κι αμέσως μετά θα γίνει η ανακοίνωση των υποψηφίων.
Σύμφωνα με πληροφορίες η Χαριλάου Τρικούπη έχει επικοινωνήσει ήδη με τους υποψήφιους καλώντας τους να παρευρεθούν στην αυριανή εκδήλωση, όπου και θα παρουσιαστούν επίσημα.

ΚΕΝΗ Η 12η ΘΕΣΗ

Όσον αφορά στην Αχαΐα, όπως έχει γράψει η «Γ» έχουν κλείσει οι 11 από τις 12 θέσεις του ψηφοδελτίου, καθώς μέχρι και αργά χθες το απόγευμα γίνονταν διαβουλεύσεις για την κάλυψη και της τελευταίας θέσης, η οποία θα καλυφθεί από γυναίκα υποψήφια. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ενώ είχε «κλειδώσει» το όνομα, υπήρχαν συζητήσεις μέχρι και την τελευταία στιγμή. Οι 11 υποψήφιοι που έχουν «κλειδώσει» τη θέση τους στο ψηφοδέλτιο της Αχαΐας είναι, Γιώργος Παπανδρέου, Κατερίνα Σολωμού, Μαρίνος Σκανδάμης, Ολυμπία Λόη, Δημήτρης Κατσικόπουλος, Γιάννης Ταπεινός, Παρασκευή Λουκοπούλου, Δήμητρα Αναργύρου, Γιώργος Μπέσκος, Θόδωρος Νασιώτης και Γιώργος Καρβουνιάρης.

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ Η ΠΙΤΑ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ

Εξ άλλου, την ερχόμενη Δευτέρα στις 6 το απόγευμα στο κατάστημα εστίασης W στο Ρίο (Ποσειδώνος 12 και Μεγ. Αλεξάνδρου) θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής με προσκεκλημένο τον Γραμματέα του κόμματος, Ανδρέα Σπυρόπουλο και τον π. Πρωθυπουργό και Βουλευτή Αχαΐας, Γιώργο Παπανδρέου.


Ροή ειδήσεων

Advertisement