Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Χωρίς κατηγορία

Ανάρτηση που συγκλονίζει από τον Πατρινό ηθοποιό Γιώργο Παπαπαύλου για τη μάχη του με τον κορωνοϊό

Δημοσιεύθηκε

στις

Με μια μακροσκελή ανάρτηση στα social media ο ηθοποιός Γιώργος Παπαπαύλου περιγράφει όσα βίωσε με την υγεία του, από το ξεκίνημα του έτους, όταν βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του, ο ίδιος χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο, μετά τις επιπτώσεις που προκάλεσε ο κορονοϊός στο ανοσοποιητικό του.

Γιώργος Παπαπαύλου – Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«ΈΞΟΔΟΣ….Σήμερα μετά απο 2 εβδομάδες νοσηλείας επιτέλους επιστρέφω στη ζωή μου. Την Πρωτοχρονιά πέρασα covid, αρκετά ελαφρά και την 5η ημέρα ήμουν αρνητικός. Λίγες μέρες όμως αργότερα άρχισα να έχω δέκατα χωρίς κανένα άλλο σύμπτωμα. Τα δέκατα δεν υποχωρούσαν και ξαφνικά κατα τη διάρκεια της παράστασης που παίζω είχα ρίγη!

Ήρθα στα επείγοντα του νοσοκομείου και άρχισε ο Γολγοθάς. Ατέλειωτες εξετάσεις για κάθε είδους νόσημα, αγωνία, προτεινόμενο εμπύρετο, απελπισία. Βαθιά απελπισία. Οι μέρες περνούσαν και οι γιατροί δεν έβρισκαν τι προκάλεσε τη φλεγμονή στο αναπνευστικό. Η απάντηση ήρθε προχθές και η αιτία όλου αυτού του κακού είναι covid, ο οποίος πυροδότησε μια άτσαλη απόκριση του ανοσοποιητικού μου.

Ένας απόλυτα υγιής οργανισμός, χωρίς υποκείμενο νόσημα, τριπλά εμβολιασμένος, καθηλώθηκε 14 μέρες στο νοσοκομείο. Δεν είναι μια απλή γριπούλα ο covid, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ, το πίστευα απο την αρχή τώρα το έχω εμπειραθεί. Μην ακούτε όλα αυτά τα επικίνδυνα που κυκλοφορούν! Ακούτε τους επιστήμονες, να συμβουλεύεστε μόνο (σοβαρούς) γιατρούς», έγραψε ο Γιώργος Παπαπαύλου, ευχαριστώντας στη συνέχεια το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου.

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement