Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ρίχνονται στη «μάχη» των εκλογών-Ανακοινώνονται σήμερα τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής και στην Αχαΐα

Δημοσιεύθηκε

στις

«Στη μάχη αυτή πρέπει να σταθούμε με ομοψυχία και ενότητα», δήλωσε χθες στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής, ο πρόεδρος του κόμματος, Νίκος Ανδρουλάκης δίνοντας τις βασικές κατευθύνσεις στην πορεία προς τις εκλογές.

Σήμερα το μεσημέρι στο ξενοδοχείο Divani Caravel θα συνεδριάσει η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του κόμματος με αντικείμενο την έγκριση των υποψήφιων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στις επερχόμενες εθνικές εκλογές, ενώ στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η πολιτική ομιλία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη κι αμέσως μετά θα γίνει η ανακοίνωση των υποψηφίων.
Όπως είναι γνωστό στην Αχαΐα, έχουν κλείσει οι 11 από τις 12 θέσεις του ψηφοδελτίου με τους, Γιώργος Παπανδρέου, Κατερίνα Σολωμού, Μαρίνος Σκανδάμης, Ολυμπία Λόη, Δημήτρης Κατσικόπουλος, Γιάννης Ταπεινός, Παρασκευή Λουκοπούλου, Δήμητρα Αναργύρου, Γιώργος Μπέσκος, Θόδωρος Νασιώτης και Γιώργος Καρβουνιάρης. Η τελευταία θέση αναμένεται να καλυφθεί από γυναίκα, με πιθανότερη παρουσία αυτήν της Τόνιας Παπαλεξάτου.
ΕΠΙΣΗΜΗ «ΠΡΩΤΗ» ΣΤΗΝ ΠΙΤΑ
Οι υποψήφιοι θα παρουσιαστούν και σε τοπικό επίπεδο, στην αυριανή εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής με προσκεκλημένο τον Γραμματέα του κόμματος, Ανδρέα Σπυρόπουλο και τον π. Πρωθυπουργό και Βουλευτή Αχαΐας, Γιώργο Παπανδρέου.
Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί για τις 6 το απόγευμα στο κατάστημα εστίασης W στο Ρίο (Ποσειδώνος 12 και Μεγ. Αλεξάνδρου).

Ροή ειδήσεων

Advertisement