Connect with us

Ποδόσφαιρο

ΑΠΣ ΠΑΤΡΑΙ: Ελεύθερα με Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη

Published

on

 

Στη Νέα Σμύρνη για να αντιμετωπίσει τον ιστορικό Πανιώνιο εκστρατεύει σήμερα (15:00) ο ΑΠΣ Πάτραι για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας (4ος όμιλος).

Οι πράσινοι μετά τη νίκη που πέτυχαν την περασμένη αγωνιστική επί του Αιολικού Μυτιλήνης έχουν πολύ καλή ψυχολογία και κόντρα στους γηπεδούχους θα παίξουν ελεύθερα και χωρίς άγχος μήπως και καταφέρουν και «τσιμπήσουν» βαθμό ή βαθμούς. Εάν το καταφέρουν θα έχουν κάνει μεγάλο «deal», μιας και ο Πανιώνιος βρίσκεται σε τροχιά τίτλου. Ο προπονητής Ανδρέας Ζήκος για τη σημερινή αναμέτρηση δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα, έχςι όλους τους παίκτες διαθέσιμους και στην αποστολή βρίσκονται άπαντες.

Στο μεταξύ, το παιχνίδι θα το διευθύνει ο Εμμανουήλ Σαμιωτάκης από τον σύνδεσμο Ηρακλείου με βοηθούς τους Γιώργο Σηπάκη και Στέφανο Αντωνόπουλο, αμφότεροι από τον σύνδεσμο Πειραιά.

Τα άλλα παιχνίδια της ίδιας αγωνιστικής ημέρας, θα τα διευθύνουν οι εξής διαιτητές: (12:00): Αιολικός-ΑΟ Πυλίου Κω: Π. Γουρέλης (Αθηνών), Παναργειακός-ΑΕ Μυκόνου: Απ. Καυκάς (Μεσσηνίας). (15:00): ΑΕ Ερμιονίδας-Φοίνικας Νέας Επιδαύρου: Γ. Μπόζνος (Αρκαδίας), Πανηλειακός-Ρόδος: Ηλ. Ρέκκας (Μεσσηνίας), Πανγυθεατικός-Αίας Γαστούνης: Ρ. Τριανταφύλλου (Αργολίδας), Ιάλυσος-Διαβολίτσι: Αγγ. Κωσταγιάννης (Αθηνών).

Τ. Αγγ.

Ροή ειδήσεων

Advertisement