Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Ερασιτεχνικό

Νικόλα σ’ ευχαριστούμε

Δημοσιεύθηκε

στις

Είναι αυτές οι στιγμές που το ποδόσφαιρο ενώνει τους ανθρώπους και λες υπάρχει ελπίδα τελικά.

Σε κάθε παιχνίδι του Πήγασου πίσω από το τέρμα υπάρχει ένας ήρωας, ένας άνθρωπος που πραγματικά αγαπάει την ζωή και το ποδόσφαιρο και αυτός δεν είναι άλλος από τον Νικόλα Χριστόπουλο.

Ο φίλος του ποδοσφαίρου και του Πήγασου όμως είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι ωστόσο αυτό δεν τον κάνει να μην βρίσκεται στο «Α. Κάνιστρας» και να παρακολουθεί μαζί με τον πατέρα του τους αγώνες των «βυσσινί». Μετά το τέλος της αναμέτρησης του Πήγασου με τον Εθνικό οι παίκτες και των δύο ομάδων, οι παράγοντες αλλά και οι διαιτητές αποθανάτισαν την στιγμή δείχνοντας ότι τελικά ελπίδα υπάρχει και αυτό είναι το μεγαλείο στον αθλητισμό. Νικόλα σ’ ευχαριστούμε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πήγασου:

«Πολλές φορές όταν βρισκόμασταν στο ενωσιακό γήπεδο  “Ανδρέας Κανιστρας”, παρατηρούσαμε ένα μπλε αυτοκίνητο πάντα παρκαρισμένο πίσω από την εστία που βρίσκεται στην δεξιά  μεριά.

Εκεί λοιπόν σε κάθε αγώνα  βρίσκεται ο Νικόλας Χριστόπουλος μαζί με τον πατέρα του…με μια διαφορά. Ο Νικόλας είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι κ ο πατέρας του είναι αυτός που τον φέρνει στο γήπεδο και παραμένει δίπλα του σε όλο τον αγώνα.

Σκεφτήκαμε λοιπόν οτι ο Νικόλας είναι ο καλύτερος μας παίκτης! Αυτός που πρέπει να μας δίνει κουράγιο με το χαμόγελο του, την δύναμη του, την αγάπη του για την ομάδα και το άθλημα!

Την αληθινή αγάπη για το ποδόσφαιρο!

Στον Νικόλα λοιπόν βρεθήκαμε όλοι δίπλα του (παίκτες και των δύο ομάδων, προπονητές, διαιτητές) για να μας δώσει δύναμη και να τον ευχαριστήσουμε που είναι κοντά μας!

Ο αρχηγός του Α.Ο.ΠΗΓΑΣΟΣ ΜΠΕΓΟΥΛΑΚΙΟΥ Νίκος Αποσκίτης του παρέδωσε αθλητικό υλικό ως το ελάχιστο “ευχαριστώ” για την παρουσία του εκεί.

Νικόλα,είσαι ένας από εμάς! Στήριξε την ομάδα μας και να σαι πάντα κοντά μας”

Ροή ειδήσεων

Advertisement