Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Δυτική Αχαΐα: Τους ζήτησε να φύγουν από το χωράφι του κι εκείνοι τον ξυλοφόρτωσαν! Στο Νοσοκομείο ο άνδρας

Δημοσιεύθηκε

στις

της ΣΟΦΙΑΣ ΚΑΥΚΟΠΟΥΛΟΥ

Σε βαρύ ξυλοδαρμό οδήγησε μία διένεξη το μεσημέρι της Δευτέρας στο Ελαιοχώριο Δυτικής Αχαΐας. Αποτέλεσμα ένας βαριά τραυματίας, ο κ. Θεόδωρος Κανελλόπουλος, ο οποίος νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο με σπασμένα αρκετά μέρη του σώματός του. Τα κατάγματα αυτά, όπως κατήγγειλε στη «Γ» είναι η απόρροια ενός καβγά που ξέσπασε ανάμεσα στον ίδιο, ως ιδιοκτήτη ενός χωραφιού και μίας οικογένεια, συγκεκριμένα πατέρα και γιου, οι οποίοι βοσκούσαν εκεί τα αμνοερίφιά τους.

Ο κ. Κανελλόπουλος βλέποντας με έκπληξη την έκταση που του ανήκει να έχει καταπατηθεί και τα αμνοερίφια να τρώνε τα δέντρα, ζήτησε από τους ιδιοκτήτες των ζώων να τα απομακρύνουν. Εκείνοι αντέδρασαν αρνητικά και κουβέντα στην κουβέντα, πατέρας και γιος χτύπησαν τον κ. Κανελλόπουλο και τον έστειλαν στο νοσοκομείο!

Ο ίδιος μάλιστα, όπως υποστηρίζει, εγκαταλείφθηκε από τους δράστες και με κόπο κατάφερε να ενημερώσει το Α.Τ. Κάτω Αχαΐας, και εκείνο να επιληφθεί του θέματος, στέλνοντας μάλιστα ασθενοφόρο να τον παραλάβει.

ΤΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΟ ΘΥΜΑ

Ο τραυματίας βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση, φοβάται πλέον για τη ζωή του, ενώ δεν ξέρει γιατί οι δράστες είχαν τόσο μένος εναντίον του, εφ όσον δεν είχαν προηγούμενα, αλλά όλα ξεκίνησαν από μια απλή παρατήρηση που τους έκανε. Ο κ. Κανελλόπουλος εκτός από το ζήτημα της υγείας του, έχει τώρα να φροντίσει και την διαφύλαξη της περιουσιακής του ακεραιότητας, από τους καταπατητές.


Ροή ειδήσεων

Advertisement